Yaşam

2. Sosyal Girişimcilik Eğitimi ve Kampı başvuruları başladı

2. Sosyal Girişimcilik Eğitimi ve Kampı Başvuruları Başladı

 

İnegöl Belediyesi’nin Social Business Global ve TÜMMİAD iş birliğinde bu yıl ikincisini düzenleyeceği “Sosyal Girişimcilik Eğitimi ve Kampı” için kayıtlar başladı. 01-03 Aralık tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek eğitim 200 kişi, kamp ise 50 kişi ile sınırlı olacaktır.

Gençlere yönelik düzenlediği etkinlik ve programlarla donanımlı bir nesil yetiştirme çabasında olan İnegöl Belediyesi, yeni bir organizasyon için çalışmalara başladı. İnegöl Belediyesi sorumluluğunda, Social Business Global ve TÜMMİAD (Tüm Mucitler Buluş-İnovasyon ve Araştırma Derneği) işbirliğiyle “2. “Sosyal Girişimcilik Eğitimi ve Kampı” düzenlenecek. Geçen yıl aynı anda düzenlenen etkinliğe ilk olarak 200 genç katıldı.

01 ARALIK CUMA EĞİTİMİ

TÜMMİAD Lideri Bülent Kavaklı ve Sosyal Global Business Ülke Lideri İsmail Hilmi Adıgüzel’in konuşmacı olarak katılacağı Sosyal Girişimcilik Eğitim ve Kampına 16-35 yaş arası tüm gençler katılabilecek. Eğitim kontenjanının 200 kişi ile sınırlı olduğu programda, eğitim sonrasında katılım sertifikası da verilecek. Sosyal Girişimcilik Eğitimi 01 Aralık Cuma günü saat 18.00’de Sani Konukoğlu Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Kamp katılımcıları, eğitime katılan bireyler arasından ankete verilen yanıtlar arasından seçilecektir. Güncel kamp katılımcı listesi Cuma günü eğitim sonunda www.inegolunfikri.com adresinden duyurulacaktır. Kamp 02-03 tarihleri ​​arasında Yeniceköy DOSTUM Tesislerinde gerçekleştirilecektir. Giriş 02 Aralık Cumartesi günü saat 14.00’te yapılacak ve kamp 03 Aralık Pazar günü saat 12.00’de sona erecektir.

NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kontenjanları sınırlı olan eğitime başvurular www.inegolunfikri.com adresinden online olarak ya da 0530 136 40 00 numaralı WhatsApp üzerinden yapılabilecek; Bu işlemi adınızı, soyadınızı, iletişim numaranızı ve doğum tarihi bilgilerinizi yazarak yapabilirsiniz.

BELEDİYE BAŞKANI TABAN’DAN GENÇLERE DAVET

Belediye Başkanı Alper Taban, 3 gün sürecek etkinliğe tüm gençleri davet etti. Eğitimin içeriği ve organizasyonu nedeniyle kontenjanın sınırlı olduğunu belirten Lider Taban, “Bu noktada istekli, gelişime açık ve fırsat arayan tüm gençlerimizi Sosyal Girişimcilik Eğitimi ve Kampına bekliyoruz. . Dolu dolu içeriği ve özel konuklarıyla benzersiz bir organizasyon olacak” dedi.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

haber-karayazi.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu