Haber

27 Ekim Cuma Akşamı Kaçırdığınız Haberler

Dün gece neyi kaçırdınız ya da tüm detaylarıyla tekrar okuyup ‘ne oldu?’ diye merak ettiğiniz şey. Haberleri sizler için derledik.

İşte 27 Ekim Cuma akşamının kaçırmamanız gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri…

Organize suç örgütü başkanı Sedat Peker, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya’nın Mersin’deki büyük uyuşturucu operasyonunu duyurduğu sosyal medya paylaşımını RT’ledi.

ABD’de bir kahvehanede meydana gelen olayda, ismi açıklanmayan bir kadın kahve alırken üzerine sıcak kahve döküldü. Yanıkları ağır olan kadın, kahve şirketine açtığı tazminat davası sonucunda 3 milyon dolar kazandı.

Ankara’da meydana gelen kazada, otomobili kullanan sürücü yanlış dönüş yaparken motosikletli kuryeyle çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle kurye savrularak yere düştü. Araç sürücüsü, yerdeyken kuryeyi telefonla arayarak, aracın durumunu sordu.

Beşiktaş, Avrupa Konferans Ligi karşılaşmasında Norveçli grup Bodo/Glimt ile karşılaştı. Beşiktaşlı taraftarlar, yenilginin ardından sosyal medya üzerinden kulüp yönetimini ‘acil kongre’ye davet etti. Türk Popunun yıldızlarından Mustafa Sandal da yenilginin ardından bir paylaşım yaptı. Mustafa Sandal, Twitter (X) hesabından yaptığı paylaşımda Beşiktaş teknik sorumlusu Burak Yılmaz’ı eleştirdi.

Hamas’ın 7 Ekim’de İsrail’e yönelik başlattığı operasyonun ardından İsrail, Gazze’ye hava saldırılarına başladı. Abluka altındaki Gazze’de bazı yerlerde elektrik ve internet bağlantıları kesildi. İsrail Gazze’ye yönelik bombardımanını yoğunlaştırdı ve Gazze’de telekomünikasyon sistemleri etkisiz hale geldi. İskoçya Başbakanı Hamza Yusuf bu durumdan şikâyetçi olarak kamuoyuna seslendi. Hamza Yusuf, “Gazze yoğun bombardıman altında. Telekomünikasyon kesildi. Ailemize ulaşamıyoruz. Dünyanın artık yeter demesi için daha kaç çocuğun ölmesi gerekiyor?” sözlerini kullandı.

Artı Gerçek’ten Hale Gönültaş’ın haberine göre, polis ve istihbarat gruplarının 2021 yılında Ankara’da DAİŞ’lilere yönelik düzenlediği operasyonda Êzidî bir kız çocuğu kurtarıldı. Küçük kızın 2021 yılında DAİŞ üyeleri tarafından satışa çıkarıldığı öğrenildi. yasa dışı internet siteleri. DAİŞ’lilere yönelik soruşturma devam ederken, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı’nın Êzidî kız çocuğunu DAİŞ’lilerin ailelerinin evine gönderdiği ortaya çıktı.

Kaliforniya Newport Beach’te kıyıya vuran denizin derinliklerinde yaşadığı için insanlar tarafından nadiren görülebilen bir balık. Kaliforniya Balık ve Yaban Hayatı Dairesi kıdemli ekolojisti Michelle Horeczko, “Bu türün dünya çapında toplanmış yalnızca 30 örneği var, bu da bu bulguyu değerli kılıyor ve yaşam geçmişleri hakkında bilinenlere katkı sağlayabilir” dedi.

Nur Tuğba’nın YouTube kanalına konuk olan ünlü sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı şu soruyu sordu: ‘Survivor’da rol almasaydım dediğiniz biri var mı?’ Soruya verdiği cevap Serkay Tütüncü’yü akıllara getirdi. Söz konusu kişinin kendisi olduğunu anlayan Tütüncü, Acun Ilıcalı’ya çok sert davrandı.

Bir markayla iş birliği yapmak üzere davet edilen Hadise, yeni pozlar paylaştı. Hem kıyafeti hem de yüzündeki değişiklik çok konuşuldu!

KYK yurdundaki asansör faciasında hayatını kaybeden Zeren Ertaş, son yolculuğuna uğurlandı. Cenazede güçlükle ayağa kalkan anne Ertaş, kızına, “Kızım çok güzel kokuyordu” dedi. Zeren’i son yolculuğunda yalnız bırakmayan arkadaşları gözyaşlarını tutamadı.

Yağma, silahla yaralama, tefecilik, saldırı, tehdit ve şantaj gibi çok sayıda suçtan yargılanan ve hapis cezalarının bir kısmı Yargıtay tarafından bozulan Turhan Döner ve kardeşi Emirhan Döner, bugün tahliye edildi.

Anayasa Mahkemesi’nin ‘hak ihlali’ kararı verdiği TİP Milletvekili Can Atalay hakkında konuşan TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, “Anayasa Mahkemesi’nin kararı bellidir, Meclis gereğini yapacaktır” dedi. “

Yeşilçam’ın usta oyuncularından Metin Akpınar ile ilgili iddialar ve ortaya çıkan gerçekler gündemden hiç düşmüyor. Metin Akpınar’ın kızı Nebioğlu ise isyan ederek, “Metin Akpınar ailesine özgürce ne baba ne dede diyebilirdik. Üstelik onun 35 yıldır tanıdığını şahitlerle ispat edeceğiz!” söz konusu.

Twitter, yüreğimizden bilindiği gibi, Elon Musk’un çeşitli denemelerine rağmen mizahın lokomotifi olmaya devam ediyor. Bakalım son 7 günde kimler tweetleriyle yüzümüzü güldürdü?

habersusehri.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu