Teknoloji

Apple’ın Genişletilmiş Gerçeklik Gözlükleri Gecikmeli

ABD merkezli teknoloji devi Apple, geçtiğimiz günlerde yepyeni bir öne çıkıyor. Yıllardır bahsettiğimiz bu eser ama göremedik. arttırılmış gerçeklikgözlük . Aslına bakarsanız bu tür işlere karma gerçeklik gözlüğü diyorduk ama Apple bu tabiri değiştirdi.

Şimdi ise Apple’ın yeni ürünü ile ilgili önemli bir gelişme yaşandı. Deneyimli bir Apple analisti Ming Chi KuoArtırılmış gerçeklik gözlüğü tarafından yapılan son açıklamalara göre bir soluklanma gecikicek . Tamam da niye?

Tedarik kıtlığı Apple’ın başını belaya sokmuş gibi görünüyor

Ming-Chi Kuo’nun açıklamasına göre Apple, artırılmış gerçeklik gözlüğünün bileşenleri konusunda endişeli. tedarik sorunları hayatları. Bu gerekli bir gecikmeye neden olacaktır. Gelen son haberlere göre daha önce 2023’ün başı olarak nitelendirilen gözlükler, yılın ikinci yarısına kaldı. Kuo’ya göre Apple, artırılmış gerçeklik gözlüklerinin seri üretimine ancak 2023’ün başında başlayacak. Ocak 2023’teKısa bir süre sonra lansman yapması ve gözlük satışına başlaması bekleniyordu.

Sanal ve artırılmış gerçeklik sektörü paydaşları, Apple’ın yeni çalışmasına kilitlendi. Çünkü bu iş devrim yapmak ve birçok kişinin ilgisini çekmesi bekleniyor. Ancak artırılmış gerçeklik gözlükleri herkes için olmayacak. Zira iddialara göre bu gözlükler Apple’ın en pahalıürünleri arasında yer alacaktır.

Apple’ın artırılmış gerçeklik gözlüğü ne kadara mal olacak?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu