Haber

Bakan Soylu: Kahramanmaraş’ta hortum meydana geldi, 22 yaralı, 4 kişi yoğun bakımda

Bakan Soylu: “Kahramanmaraş’ta hortum oldu, 22 yaralımız var, 4 kişi yoğun bakımda”

“Şu ana kadar herhangi bir kaybımız yok, önce bir çocuğumuzun vefat haberini aldık ancak daha sonra sağlık ekiplerimizin 45 dakikalık çalışması sonucunda hayata döndürüldü.”

“Valiliklerimizin hepsi oradaydı, zarar gören yerleri hemen telafi etmeye başladılar”

“Şoför esnafımız en kısa sürede Togg ile görüşecek”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, taksicilerle görüşmeye geldi

İSTANBUL – İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, “Kahramanmaraş Pazarcık’ta maalesef büyük bir hortum meydana geldi. 22 yaralımız var. 4 kişi yoğun bakımda. Zaten valilerimizin hepsi oradaydı. Hasar gören yerleri hemen telafi etmeye başladılar.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, ramazanın son gününde taksicilerle iftarda bir araya geldi. Özel Taksici Esnaf Odası Başkanı Eyüp Aksu’nun düzenlediği iftar yemeğine esnaf odalarının ileri gelenleri ve taksiciler yoğun ilgi gösterdi. İftar yemeğinin ardından konuşan Bakan Soylu, “Şoför esnafımız en kısa sürede Togg ile görüşecek. Ben araba kullanıyorum. Sürüş keyfi güzel. Birkaç gündür tüm şoför esnafımızı selamlıyoruz. Sayın Cumhurbaşkanımız” Onları ülkemize kim getirdi, ‘Akşam nereye gideceğiz’ dedi, ‘Kusura bakmayın gelemeyeceğiz’ dedi. İstanbul’da taksicilerimiz ve şoför esnafımızla bir arada olacağız. Sayın Cumhurbaşkanımızın selamları ve bayram dilekleri var” dedi.

Bakan Soylu, 6 Şubat’ta Türkiye’nin büyük bir felaketle karşı karşıya kaldığını ve yaklaşık 3-4 saat önce Kahramanmaraş Pazarcık’ta büyük bir hortumun meydana geldiğini belirterek, “Şu ana kadar bir şey kaybetmedik ama önce bir çocuğumuzun vefat ettiği haberi geldi. Daha sonra sağlık ekiplerimizin 45 dakikalık çalışması sonucu hayata döndürüldü.Hastaneye kaldırıldı.22 yaralımız var.4 kişi yoğun bakımda.Fakat fotoğraflarda gördüğümüz anda büyük bir facia yaşandı. Bütün çatılar uçacaktı neredeyse.Valilerimizin hepsi oradaydı.Telafi etmeye başladılar. Geçmiş olsun.Sizin bölgenizde çok büyük pazarlıklara imza attığınız için bazen bizi istemeyerek gönderdiniz. erzak kolisi bitti ama konteynere kadar da ne demek istediysek.Yüce milletin evladı olmaktan büyük onur duyduğumuzu bir kez daha söylüyor ve teşekkürlerimizi sunuyoruz. telefon, iki elim de kanlı olmasına rağmen beni aradıklarında bu masada kim olursa olsun en geç yarım saat, en geç bir buçuk saat sonra dönerim. Çünkü senin sorunun benim sorunum. Ben alın terinin, emeğin ne olduğunu bilen bir evlat, bir kardeşim. ÖTV konusu çokça gündemimize geldi. Maliye Bakanımızla da görüştük. Bu konuyu Cumhurbaşkanımızla bir kez daha konuşacağız.

haberodunpazari.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu