Haber

Başkan Batur’dan yeni inşaat alanında inceleme

Belediyenin yeni hizmet binasının inşaatında inceleme yapan Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, çalışmaların planlandığı gibi gittiğini belirterek, binayı bir an önce hizmete açmak istediklerini vurguladı.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, belediyenin Basmane’deki yeni hizmet binasının inşaatında incelemelerde bulundu. Batur, bir süredir temel çalışmalarının devam ettiği bölgeyi gezdi. İhaleyi alan ve inşaatta çalışmalara başlayan firma yetkililerinden bilgi alan Batur, deprem felaketi sonrasında boşaltıp yıktıkları hizmet binasının yerine daha çağdaş, işlevsel, Konak’a yakışır bir bina yapılacağını belirterek, “İhalemiz biter bitmez bölgede inşaat faaliyetleri başladı. Çalışma planlandığı gibi gidiyor. “Çok güzel, çok iddialı bir bina projemiz var ve binamızı bir an önce hizmete açmak istiyoruz” dedi.

Vatandaşın işi kolaylaşacak

Depremde hasar gördüğü için çöken binadaki üniteleri ilçenin farklı yerlerine taşıdıklarını hatırlatan Batur, “Binamız hizmete girdiğinde vatandaşlarımızla teması olan tüm birimlerimizi ilçede toplamış olacağız. aynı yer. Böylece Konaklılı vatandaşlarımızın farklı birimlere gitmesine gerek kalmayacak. Vatandaşlarımızın hizmet alması kolaylaşacak; Tüm işlerini tek binada halledebilecek. “İlçemize Konak’a yakışır bir bina kazandırırken, Konaklı vatandaşlarımıza da daha iyi hizmet sunacağız” dedi.

Toplantı salonu da olacak

Konak Belediyesi’nin yeni hizmet binası, kamulaştırmayla birlikte 1093 metrekareye çıkan taban alanı üzerine inşa edilecek. Binanın toplam inşaat alanı 11 bin 682 metrekare olacak. Bina 2 bodrum kat, zemin kat, 7 normal kat ve teras katından oluşacak. Zemin katında sanat galerisinin yer alacağı binanın aynı zamanda Konak Belediyesi’ne meclis salonu da hizmet verecek.

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu