Haber

Beşiktaş’ın Anderson Talisca’ya Teklifi Açıklandı

Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Erol Kaynar, siyah beyazlı kulüp başkanı Ahmet Nur Çebi’nin Talisca için yaptığı teklifi açıkladı. Kaynar, Beşiktaş’ın Al-Nassr’a 10+2 milyon euro teklif ettiğini iddia etti.

Beşiktaş Teknik Yöneticisi Şenol Güneş’in geçtiğimiz hafta düzenlediği basın toplantısında eski öğrencisi Talisca’yı takımda görmek istediğini söylemesi siyah beyazlı taraftarları heyecanlandırdı.

İlgili Makaleler

Güneş, ‘ T Alisca ile görüştüm Beşiktaş’ı özlediğini ve gelmek istediğini söyledi. Ama ne kadara mal olacak? Talisca, ‘orta yol bulalım’ dedi ama istemek başka, gerçek başka. Ama Talisca’yı almak Beşiktaş’a heyecan katıyor‘ kullandı.

Yoğun ilginin ardından Suudi Arabistan’da Al-Nassr forması giyen Talisca, sosyal medya hesabından şu sözleri paylaştı ⬇️

Şunu belirtmek isterim ki, son dönemde ortaya çıkan saçmalıkların aksine devam eden bir müzakere yok. Ayrıca Al Nassr’dan ayrılmaya da niyetim yok. Kulüpte çok mutluyum ve sözleşmemi 3 yıl daha yeniledim.’

Beşiktaş eski teknik direktörü Erol Kaynar, Başkan Ahmet Nur Çebi’nin Talisca’nın transferi için futbolcunun kulübü Al-Nassr’a 10 + 2 milyon euro’luk teklifte bulunduğunu iddia etti.

Kaynar, “Mesele şu ki, Nisan ayında Talisca takımıyla 3 yıllık sözleşme imzaladı. Buna rağmen Başkan Çebi, Al-Nassr’a 10 milyon euro bonservis ve 2 milyon euro olmak üzere iki teklifte bulundu. Buna rağmen Suudi Arabistan kulübünden herhangi bir cevap veya cevap gelmedi. Karşı talep de olmadı” dedi.

Talisca gibi bir oyuncuyu her takımın isteyeceğini belirten Kaynar, şöyle devam etti: “Dur, anlaştınız… Alacağı yıllık ücret Beşiktaş içindeki tüm dengeleri alt üst edecek. Aboubakar’a, Gedson’a ve diğer futbolculara ne diyeceksiniz? arasında bir boşluk olacak.”

Geçtiğimiz dönemde Al-Nassr ile 27 maça çıkan Talisca kadrosunda 21 gol 2 asistlik katkı sağladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu