Ekonomi

BTM kuruluşu Bosforas 22,5 milyon TL değerlemeyle yatırım aldı

İstanbul Ticaret Odası’nın (İTO) girişimciliği desteklemek amacıyla kurduğu ve yönetimi İTO Meclis Üyeleri tarafından belirlenen Bilgi Ticarileştirme Merkezi’nden (BTM) bir yatırım haberi daha geldi. Bu sefer yatırımcı İTO Perakende Komitesi Lideri ve Meclis Üyesi Yavuz Altun oldu. Altun, BTM’nin Bosforas işletmesine 22 milyon 500 bin lira değerlemeyle 2,7 milyon lira yatırım yaptı.

Bosforas, lojistik ve teknolojiyle güçlendirilmiş çözümleri ile B2B ticareti kolaylaştırmak ve geliştirmek amacıyla Türkiye ve çeşitli ülkelerde hizmet veren B2B e-ticaret platformudur. www.bosforas.com sitesi üzerinden hizmet veren şirket, dijital pazarlama ve yeni nesil bağlantı araçlarıyla üretici, distribütör ve toptancıların çalışmalarını daha geniş kitlelere ve coğrafi bölgelere ulaştırmasına olanak sağlıyor. Sunulan özelleştirilmiş lojistik ve finansal çözümlerle KOBİ’lerin toptan iş ve hizmetlere tek noktadan ulaşabilmesi mümkün oluyor. Bosforas, bu yatırımdan elde edeceği gelirle küresel arenadaki varlığını ve bilinirliğini artırmayı planlıyor.

İlk 8 ayda 1 milyar liranın üzerinde değerleme

Bu yatırımla birlikte bu yıl BTM işletmelerinde yapılan yatırım değerleme tutarı 1 milyar 66 milyon 278 bin TL’ye ulaştı. BTM’nin kuruluşundan bu yana BTM işletmelerine 5 milyar 268 milyon 730 bin TL değerlemenin üzerinde yatırım yapıldı.

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu