Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Ramazan bayramınızı şimdiden tebrik ederim. Bugün sizlerle burada buluşarak tatili erken yaşadık. Biliyorsunuz geçen Ağustos ayında Büyük Taarruz’un 100. yılında sizlerle buluşmuştuk. Cumhuriyetin 100. yılında Türk Asrına giden yola Afyon’dan başlıyoruz.

Milli iradenin üstünlüğüne dayalı demokrasi ile tek parti faşizminin ilk adımını attık. Ülkemizin siyasi ve ekonomik bağımsızlığını tescil ettirmek için adım adım çalışmalar yürüttük.

“TERÖR ÖRGÜTLERİYLE OYNAYAN KEMAL SAYIN, ANTİ-EMPERYALİZM EDEBİYATI YAZAR”

Şimdi birileri çıktı karşımıza seccade edebiyatı yaptığı gibi emperyalizm edebiyatı yapıyor. Bu edebiyatı kim yaptı? Terör örgütleriyle kol kola yürüyen kişi. Kemal bey sanki Londra’dan kaç para aldın da geldin? Anladın mı söz… Kemal Bey her zamanki iğrenç üslubuyla şimdi bize anti-emperyalizm dersi vermeye çalışıyor.

KILIÇDAROĞLU’YA IMF GÖNDERİN

Ben başbakanken Davos’ta yanımda biri daha vardı, ekonomiyle ilgileniyordu, o görevi ona verdik. IMF başkanına dedim adamlarınızı gönderiyorsunuz taksitleri bizden alıyor musunuz? Taksitle alırsınız ama Türkiye’yi satın alamazsınız, Türkiye’yi ben yönetirim. Yanımızda bir bebeğimiz vardı. 2013 yılında tüm ödemeleri bitirdik ve IMF ile yollarımızı ayırdık. AK Parti budur. Kemal Bey’in adamları otellerde toplantı yaptılar, IMF’den para almak lazım dediler. Biz yapmadık. 2013’ten sonra IMF ile ilişkimiz kalmadı. O dönemde Merkez Bankamızın rezervi 27 buçuk milyar dolardı.

15 Temmuz gecesi Kemal Bey tankların arasından kaçıp belediye başkanının evine gittiğinde biz halkımızın yanındaydık. Faiz lobilerine izin vermeyerek emperyalistlerin musluklarını kapattık. Savunma Sanayinde yerlilik oranını yüzde 80’e çıkardık. TCG Anadolu, İstanbul Sirkeci’de halka açıldı. Ama bu CHP logosunu, masanın etrafındaki 7’liler TCG Anadolu’yu görünce çileden çıkıyor. Yaptık. Çünkü yapamadılar.

 

Detaylar geliyor…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu