Haber

Deniz Türç: Fenerbahçe’yi seviyorum ama kupayı kazanmak istiyoruz

SporToto Muhteşem Lig’in 38. haftasında Trabzonspor’u 3-1 mağlup eden Medipol Başakşehir’de gol atan Deniz Türç, Fenerbahçe’yi çok sevdiğini ancak kupa maçına gideceklerini söyledi.

Başakşehir Fatih Terim Stadı’nda oynanan maçın ardından basının sorularını yanıtlayan Deniz Türç, maçla ilgili şu değerlendirmelerde bulundu:

“Bizim için çok önemli bir maçtı. Kazandığımız için çok mutluyuz. Sadece bu maç değil, kupa maçında Ankaragücü maçıyla başlayan bir seri vardı. Bunları eleyerek, deplasmanda Adana Demirspor’u yenerek, ki bu da bizim için önemliydi.” Bu sene çok güçlüler, taraftarlarıyla birlikte çok güçlü bir takımları var.” “Trabzonspor için de geçerli. Yeterli bir grubu yendiğimiz için mutluyuz. Ligi 5. bitirdik, kupa finali oynuyoruz. Bence üç değerli kriter var, Avrupa, sonuncu olduğumuz yer.” 16, ülkemiz için aldığımız puanlar, kupa finali ve ilk beşte bitirmemiz, bizim için zor, yorucu bir sezon oldu, daha bitmedi, lige geldi, ama bir finalimiz var. Ligde güzel bir final yaptığımız için mutluyuz.”

“Kazanmaya Gidiyoruz”

11 Haziran Pazar günü Ziraat Türkiye Kupası finalinde Fenerbahçe ile karşılaşacaklarını hatırlatan başarılı orta saha oyuncusu, “Fenerbahçe’yi seviyorum. Deniz Türç’ün Deniz Türç olmasındaki en büyük katkılarından biri de Fenerbahçe. Ama o sayfa kapandı. Kupayı finalde almayı umuyoruz.Kazanmak istiyoruz. Kazanmak zorundayız. Başakşehir her yıl Avrupa için oynuyor. Umarız bu yıl da aynısı olur. Kazanmak için gideceğiz.” dedi.

Kendi oyunlarının rakibin oyunundan daha değerli olduğuna dikkat çeken Deniz Türç, “Bugün herkesi yenebileceğimizi gösterdik. İyi bir oyun sergiliyoruz ve bu hafta kazandığımız gibi kupayı da almak istiyoruz.” Geçen hafta. Birçok oyuncu için bir ilk olacak. Heyecanlıyız, inşallah finalde.” Kazanacağız.” sözlerini kullandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu