Yaşam

Derya Bedavacı: “Ortak duygularımız olduğu için buradayız”

Arabeskin kraliçesi Derya Bedavacı, Bursa’da bir mekanda sahne aldı. Dillere pelesenk olan ‘Deme’ şarkısı ile dinleyicileri selamlayan Bedavacı, ‘Bazı ortak mevzularımız, ortak müziklerimiz, ortak hislerimiz var. O yüzden buradayız. ‘ diyerek Bursalılara arabesk gecesi yaşattı.

Şarkıcı Derya Bedavacı, dün akşam Bursa’da bir yerde dinleyicileriyle bir ortaya geldi. Bedavacı, hayranlarını ‘Deme’ müziğiyle selamladı. Sahne ortalarında dinleyicileri ile sohbet eden Bedavacı; ‘Hoş geldiniz sefalar getirdiniz. Hepinize muhteşem bir Cumartesi gecesi diliyorum. Bazı ortak mevzularımız, ortak şarkılarımız, ortak duygularımız var. O yüzden buradayız. Önceliğimiz en romantikler için seslendireceğimiz şarkılardır.’ diyerek Hakan Altun ile olan düeti ‘Kavuşmalıyız’ müziğini seslendirdi.

‘Deme’, ‘Bana Bunu Yapma’, ‘Ama Geçecek’, ‘Naz Değil’, ‘Affet’ isimli müzikleri ile isminden sıkça kelam ettiren Derya Bedavacı, geniş repertuarı ve usulüyle ile göz doldurdu. Ünlü sanatçı hit olmuş müziklerini sevenleri ile daima bir ağızdan seslendirdi.

Repertuarı dışında arabeskin değerli isimlerinin de müziklerine yer veren Bedavacı, yaklaşık 2 saat sahnede kaldı. Bursalı müzikseverler Derya Bedavacı’nın müzikleriyle gece boyunca mest oldu. – BURSA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu