Haber

Gaziantep’te öğretmenlere bisiklet dağıtıldı

Gaziantep’te 7 okulun öğretmenlerine 736 adet bisiklet dağıtıldı.

Büyükşehir Belediyesi’nden yapılan açıklamaya göre, İl Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle Şehitkamil Belediyesi Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi, Türkan Altun ve Avukat Mehmet Altun Anadolu Lisesi, Ayvaz Burçkan Anadolu Lisesi, Şehit Cuma Akıl Anadolu İmamı Hatip Lisesi, Arif Nihat Asya Anadolu Lisesi, Adil Sani Konukoğlu SporLise, Şehit Adem İtina Anadolu Lisesi Gazişehir İl Öğrenci Meclisi öğretmenleri ve işçilere 736 adet bisiklet hediye edildi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin, İl Milli Eğitim Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen dağıtım töreninde yaptığı konuşmada, Spor Bir araçtan çok daha fazlası olduğunu belirterek, “Ulaşım master, eğitim master planları ve bisiklet yolları yaptık. Bisikleti daha fazla dağıtmak için büyük çaba harcıyoruz. Bilimsel olarak bisiklet artık Türkiye’nin en sağlıklı yeşil ulaşım aracı. Biz bunun için kullanacağız. Örnek kullanacak. Öncü kullanacak. Öğretmenler kullanacak.” sözlerini kullandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Yasin Zirve, okullardan gelen taleplerin Gaziantep Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından hızlı bir şekilde yerine getirildiğini belirtti.

Okulları temsilen öğretmenlere Şahin tarafından bisiklet hediye edildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu