Haber

Horozkent hedefini Süper Lig olarak belirledi

– Horozkent, amacını Büyük Lig olarak belirledi

DENİZLİ – Horozkentspor Kadın Futbol U15 takımımız, yeni dönem hazırlıkları çerçevesinde Denizlispor U12 grubunda hazırlık maçı yaptı.

Türkiye Kadınlar 1. Ligi’nde Denizli’yi başarıyla temsil eden tek grup olan Horozkentspor Kadın Futbol U15 takımı, yeni dönem hazırlıkları çerçevesinde Denizlispor U12 grubunda hazırlık maçı yaptı. Denizlispor Kınıklı Sahası’nda gerçekleştirilen hazırlık karşılaşmasını çok sayıda futbolsever ve futbolcu velileri izledi. Oldukça çekişmeli ve keyifli geçen maçta, sıcak havaya rağmen her iki takımın oyuncuları da yüksek tempoda mücadele etti. Lige ve hazırlık maçına pahalıya mal olan Horozkentspor Teknik Sorumlusu Osman Kıraç, kulüp olarak altyapıya çok önem verdiklerine işaret ederek, “Horozkent olarak Türkiye kadın futbolunda gerçekten çok önemli bir yerimiz var. İl dışına çıktığımızda bunu çok rahat görüyoruz.Markalaşma yolunda bir imaj var.”Etiketimiz ve farkındalığımız var. Alt yapısı ile ön planda olan bir ekibiz. Çünkü Türkiye’de altyapıya önem veren sınırlı sayıda kulüp var. Biz de onlardan biriyiz” dedi.

“Hedefimiz Süper Lig’e yükselmek”

Teknik Sorumlu Kıraç, transferlerin maçın seyrine önemli etkisi olduğunu belirterek, “Tabii ki Süper Lig’e çıkma hedefimiz devam ediyor. Bunu yaparken de kendi kadromuzdan yetiştirdiğimiz oyuncularla bunu başarmak istiyoruz. asansör gibi inip çıkmaktansa kendi kaynaklarıyla inip çıkmak değil.Tabii gerekli transferleri aktarmadan olmuyor.Aslında biz de yaptık.Sonuçta erkeklerle oynuyoruz ama rakibimizin çevikliği ve hızı diğerlerinden farklı. kızlar 1-2 yaz erkeklerden daha büyük oynamamıza rağmen o fiziki açığı kapatamıyoruz burada önemli olan kızların maçı telafi etmesi ve maç ortamını maç oynayarak yaşaması. Bu maçta eksiklikler var.U15 ligi başlarsa Horozkentspor’u en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum’ dedi.

“Ronaldo’yu örnek alıyorum”

Yaklaşık 6 yıldır futbol oynadığına dikkati çeken yeşil siyahlı takımın başarılı oyuncusu Burcu Özsoy, “Üç kez milli takımda forma giydim. Bunlarda kendimi oldukça geliştirdiğimi düşünüyorum. 6 yıldır hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bu sebeple tüm hocalarıma teşekkür ediyorum. Bugün hazırlık maçında çok koştuk. Doğru bir hazırlık oldu. Yeni dönemde kulübümüzü en iyi şekilde temsil edeceğimize inanıyorum. Yeni dönemden beklentim A kadrosunda oynayarak grubu büyük liglere çıkarmak. Örnek aldığım futbolcu Ronaldo gibi yeterli bir futbolcu olmak istiyorum.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu