Haber

Jorge Jesus: Ali Koç yoksa ben de yokum

ensonhaber.com

Süper Lig’in 29. haftasında Fenerbahçe ile Ankaragücü karşı karşıya geldi.

Sarı lacivertliler 1-0 geriye düştü ve maçı son dakikalarda attığı 2 golle galip gelmeyi başardı.

Karşılaşmanın ardından Fenerbahçe Teknik Menajeri Jorge Jesus değerli açıklamalarda bulundu.

“Bugünkü galibiyet oyuncularımın sayesinde oldu”

Portekizli teknik adamın açıklamaları şöyle:

“Öncelikle oyuncularımı tebrik ediyorum. Bu takım pes etmeyen, son ana kadar mücadele eden, ruhlu, inançlı, karakterli, özgüvenli ve fiziği de iyi bir takım. Sakatlanan futbolcular inşallah iyileşir.” bir an önce takıma dön.Bugünkü galibiyet oyuncularımın sayesinde oldu.Oyuncular için çok güzel oldu.Moral oldu.Sonuna kadar inandılar.”

“Cumhurbaşkanımız yoksa ben de olmayacağım”

“Cumhurbaşkanımız beni davet etti. Bu sezon sonucu ne olursa olsun, gelecek sezon neler yapabileceğimizi benimle konuşmak istedi. Her zaman olduğu gibi sezon bittiğinde kararımı sezonun son gününde veriyorum. Ben de böyleyim’ Bunu kariyerimde hep yaptım. Başkanımız kalırsa benim için senaryo farklı olur. Benim için senaryo farklı olur. Başkanımız olmasaydı ben de olmazdım.”

“Sezonun bu kadar kritik bir zamanında bir taraftar grubu neden oyuncularını protesto edip yuhalasın?”

“İrfan sonradan oyuna girdi. Performansı bizim için de değerliydi. 2 gole de katkısı oldu. Oyuna girince taraftar pek sevgi göstermedi. Anlamıyorum doğrusu. Bu kadar kritik bir durumda. O devirde bir takım taraftar neden oyuncularını protesto etsin, neden yuhalıyorlar, oyuna yeni girmişti, yanlış bir şey bile yapmamıştı, İrfan çok tecrübeli ve büyük bir oyuncu, kalitesine inanıyorum. Tıpkı diğer oyuncularıma inandığım gibi, onun için buradayım.”

“Taraftarın desteğini hissetmezsen işler senin için daha da zorlaşacak”

“İkinci golden sonra maçın bitimine 1 dakika kaldı. Oyuncularımın takıma sevgi gösterip destek vermelerini istedim. Önde gelen golü grup attı. Kadromuza yardım etmeleri gerekiyordu. Taraftarlarımızdan da pek yardım görmedik. maç boyunca oyuncularım zaman zaman çok baskı altında oynayabiliyor maç final maçı taraftar desteğini hissetmiyorsanız işler sizin için daha zor olacak bu bazılarının başına gelebilir Zaman zaman oyuncular.Bugün İrfan,önceden Arao,Valencia… Oyuncu ayırmasınlar oyuncu seçsinler.Bunu daha önce hiçbir yerde görmemiştim.Taraftarımızdan oyuncularına kadar.O an istedim. sevgi göstermek için.Sonuçta bu futbolcular bu kulübün birer parçası.Bu yüzden birlik olmalarını istedim.Takım içinde oyuncu seçmemelerini rica ediyorum.Kaybettiğimizde genelde böyle şeyler konuşuruz.Taraftarımız bize yardımcı oluyor. Zor bir döneme giriyoruz. Sahada rakipten daha iyi olmamız gerekiyor ama bir yandan da taraftarımızın desteğini hissetmek bizim için çok önemli.”

“Bir pozisyonu kaçırdığınızda Valencia’nın neden ıslık çaldığını anlamıyorum”

“Oyuncu olayına bir de şunu eklemek istiyorum. Valencia bu ligde en çok gol atan oyuncu. 25 golü var. Bu kadar güçlü bir ligde 25 gol atan bir oyuncu pozisyon kaçırınca ıslık çalıyor. Ne olduğunu anlamıyorum.” isterler.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu