Haber

Kılıçdaroğlu’ndan Anneler Günü’ne Özel Kampanya Videosu

Millet İttifakı Cumhurbaşkanlığı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, seçimlerin Anneler Günü’ne denk gelmesi nedeniyle “Anneler seçecek” notuyla yeni bir video yayınladı. Videoda bir annenin sesinin, “14 Mayıs’ta sadece Cumhurbaşkanımızı seçmeyeceğim. Bebeğimin geleceğini ben seçeceğim, gözümün nuru. Bebeğim. Bana ne hediye alacaksın diye düşünme. Bu anneler gününde.Çünkü sana hediyeni bu anneler gününde ben vereceğim.Geleceğin.Hayat yoluna çıkacak bebeğim.” sözlerine yer verildi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bu akşam Twitter hesabından; “Anneler seçecek” notuyla yeni bir kampanya videosu yayınladı. Vidyoda; Kılıçdaroğlu’nun seçim şarkısı olan Levent Yüksel’in Tuana şarkısı yer aldı.

14 Mayıs seçimleri Anneler Günü’nde yapılacağı için bir annenin evladına hitabının yer aldığı kampanya filminde şu sözler yer aldı:

“14 MAYIS’TA SADECE CUMHURBAŞKANIMIZI SEÇMEYECEĞİM, GÖZÜMÜN PARLAĞI BEBEĞİMİ SEÇECEĞİM”

“14 Mayıs’ta sadece Cumhurbaşkanımızı seçmeyeceğim. Çocuğumun parlak geleceğini ben seçeceğim. Ezilmeden, aşağılanmadan, dışlanmadan, diğer tüm çocuklarla aynı kurallar üzerinde dik durmayı seçeceğim. Adil bir dünyada. , Şiddetin ve öfkenin ona dokunamayacağı bir hayat seçeceğim.

“BU ANNELER GÜNÜNDE HEDİYENİZİ VERECEĞİM. GELECEĞİNİZ”

Her zaman okulunda kendimi rahat hissettiğim bir sistemi seçeceğim. Bebek. Bu anneler gününde bana ne hediye alacaksın diye düşünme. Çünkü bu anneler gününde sana hediyeni ben vereceğim. senin geleceğin. Hayat önünüze gelecek aziz, namuslu insanlar.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

karesi-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu