Yaşam

Kral Şakir’e İzmir’de Unutulmaz Gala

Kral Şakir: Devler Uyandı filminin İzmir İstinye Park’ta düzenlenen gala gösterimi, sanat dünyasının önde gelen isimlerini ve çocukları Kral Şakir ekibiyle buluşturdu.

 

Türkiye’nin en çok izlenen animasyon filmlerinden Kral Şakir’in merakla beklenen son filmi “Kral Şakir: Devler Uyandı”, 11 Şubat’ta İzmir İstinye Park’ta gerçekleştirilen unutulmaz prömiyeriyle sanat dünyası ve çocukları buluşturdu. Senem Ok, Mine Zımba , Gülden Bolatoğlu, Gülşah Gemici, Sinem Demirhan, Gamze Eman, Pınar Yeşiltay Sevim, Sibel Erdoğdu, Alev Ayten, Güney Avcıbey, Hale Hacaroğlu, Başak Kurtuldu, Seçil Kurçak, Burçe Bülüşoğlu, Yeliz Gürhan, Ayşenur Öztaş, Özge’de unutulmaz anlar yaşandı. Galaya Çekirge, Ferzan Yakupöz, Merve Babalık, Asya Cantürk, Hasret Erden ve Selin Öztürk Aydın katıldı.

Grafi2000’in kurucu ortağı, çizgi film karakterinin tasarımcısı Kral Şakir, karikatürist ve yazar Varol Yaşaroğlu’nun katılımıyla gerçekleştirilen gala büyük ilgi gördü. Filmlerinde sadece çocuklara değil ebeveynlere de hitap eden ve güçlü sosyal mesajlar veren Kral Şakir, bu kez Nemrut’ta devlerle dolu büyük bir maceraya atılarak katılımcılara eğlence dolu anlar yaşattı.

Çocukların ve ailelerin yoğun ilgi gösterdiği galada ilk olarak çocukların ve ailelerin sorularını Varol Yaşaroğlu yanıtladı. Kral Şakir’i her yaştan insanın sevdiğini belirten Varol Yaşaroğlu, galayla ilgili şunları söyledi: “Ben de İzmirliyim. Burada bu güzel ve yoğun ilgiyi görmek beni çok mutlu ediyor. “Kral Şakir’i ve tüm sinema severleri son filmimizi izlemeye davet ediyorum” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

findikliajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu