Ekonomi

MediaMarkt Türkiye’den Belçika ve Lüksemburg’a transfer

MediaMarkt Türkiye Emlak Departmanı sorumluluğunu üstlenen Didem Yılmaz, markanın Belçika ve Lüksemburg (BeLux) düzenlemelerinden sorumlu Emlak Müdürü olarak atandı.

Açık mecrada Avrupa’nın bir numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Türkiye’den globale ve markanın çeşitli ülkelerdeki organizasyonlarına yönetici transfer etmeye devam ediyor. Bu doğrultuda 2015 yılından itibaren MediaMarkt Türkiye’de Emlak Departmanı liderliğini üstlenen Didem Yılmaz, MediaMarkt’ın Belçika ve Lüksemburg (BeLux) ülkelerinden sorumlu Emlak Müdürü olarak atanmıştır.

Didem Yılmaz, İstanbul Teknik Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nden mezun olduktan sonra, Gayrimenkul Geliştirme Yüksek Lisans programı ile eğitim hayatına devam etmiş, çeşitli firmalarda onarım, şantiye ve mimari tasarım konularında çalışmıştır. 2005 yılında gayrimenkul değerleme alanında yaptığı çalışmalarla gayrimenkul branşına giriş yapan Yılmaz; HSBC, Tesco ve Yum Brands gibi şirketlerde çalıştı. Didem Yılmaz, 2015 yılından bu yana MediaMarkt Türkiye’nin büyüme stratejisi, portföy yönetimi ve yeni mağaza açılış süreçlerini yönetmektedir.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu