Yaşam

Mehmet Aslantuğ, aşık olduğu iddialarına sert yanıt verdi: Yine her yerde yalanlarla dolu haberler var.

Başarılı oyuncu Mehmet Aslantuğ, Arzu Onan’la 27 yıllık evliliğini 29 Mayıs’ta tek seansta noktaladı. Geçtiğimiz günlerde evliliğinin ihanet nedeniyle sona erdiği iddiasını bir video yayınlayarak yalanlayan Aslantuğ’un, Bozcada’da tanıştığı Pınar Şipaloğlu’na aşık olduğu iddia edilmişti. Aslantuğ aşk tezleri konusunda sert davrandı. Ünlü oyuncu, “Yine hiç tanımadığım bir kadın, her yerde yalanlarla dolu haberler çıkıyor.” dedi.

“Duyduğunuz söylentiler asılsız değil”

Mehmet Aslantuğ’a aşık olduğunu iddia eden Pınar Şipalioğlu, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, “Duyduğunuz dedikodular asılsız değil! Suskunluğumun nedeni küçük ada meselesi… Evet, sahilde bir evim var. şimdi ada ve evet Mehmet Aslantuğ, evet evet evet. Yeter” diyerek kalp emojisi koyduk. .

“HER YERDE SAHTE HABER”

Mehmet Aslantuğ, konuyu sosyal medya hesabından paylaştı. Aşk tartışmalarına sert çıkan ünlü oyuncu, “Ne aşk adamıyım ben!.. Gülsem mi ağlasam mı bilemiyorum. Yine hiç tanımadığım bir kadın, yine her yer saçmalıklarla dolu haberler. ! Neden arayıp sormuyorsun kardeşim? Sonra diyorlar ki neden açıklama yapmak gerekiyor? Bu nedir? Nasıl bir iş ahlakı?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu