Haber

Rıza Karakaya: “Biz şampiyonluğa kurulmuş bir takım değiliz”

Bodrumspor Lideri İstek Karakaya, ekipte bir eksik görmediğini söz eden Bodrumspor Lideri İstek Karakaya, “Ben şu an bir eksik görmüyorum. Fotoğrafın tamamına bakmak lazım, ilk iki takımın direkt Süper Lig’e çıktığı bir ligde ikinciyle aramızda 3 puan var. Biz şampiyonluğa kurulmuş bir takım değiliz, lige tutunmak için kurulmuş bir takımız” dedi. Teknik yönetici İsmet Taşdemir ise sıralamada birinci kere play-off potasının dışına çıktıklarını söyledi.

Spor Toto 1. Lig’in 16. haftasında alanında Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Bodrumspor, bu maçın hazırlıklarını Yalıçiftlik tesislerinde yaptığı idmanla sürdürdü. Bodrumspor Lideri İstek Karakaya maçın hazırlıklarını yerinde takip etti. Lider Karakaya, basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Lider İstek Karakaya, kadronun performansında iniş çıkışlar olabileceğine dikkat çekerek, “Ben şu an bir eksik görmüyorum. Fotoğrafın tamamına bakmak lazım, birinci iki kadronun direkt Muhteşem Lig’e çıktığı bir ligde ikinciyle aramızda 3 puan var. Biz şampiyonluğa kurulmuş bir takım değiliz, lige tutunmak için kurulmuş bir takımız. Buna rağmen 2’inciyle ortamızda 3 puan var ve grubumuz 22 puan topladı. Ekibimize, teknik heyetimize bu başarılarından ötürü çok teşekkür ediyorum. İnişler çıkışlar futbolda her vakit olacaktır. Geçen sene bu vakitlere gidelim, içeride oynadığımız maçta Niğde’ye son saniye golüyle beraberliği zor kurtarmıştık. Üst üste puan kayıpları olmuştu. Takımdan gidenler olmuştu ve eksilmemize rağmen birlik ve beraberliği koruduk yola inananlarla devam ettik. Bodrum’a tarihinde birinci kez 1. lige çıkma zaferi yaşattık. O yüzden daima diyorum ki ümitsizliğe kapılmaya gerek yok. Asıl gayemiz bu ligde tutunmak grubumuz bu amacın üzerinde büyük işlere koşuyor. Taraftarlarımızdan ve halkımızdan çabucak bir üst lige çıkalım diye heyecanlananlar oluyor. Asi Tayfa’ya dik duruşlarından ötürü teşekkür ediyorum. Biz muhteşem amatörden buraya birlik ve beraberliğimizi koruyarak geldik” şeklinde konuştu.

İsmet Taşdemir: “İlk kez play-off potasının dışına çıktık”

Ligde son 3 maçta alınan 1 puandan dolayı play-off potasından çıktıklarını söyleyen Bodrumspor Teknik Direktörü İsmet Taşdemir ise “Bu ufak düşüşü tekrardan galibiyetle üst çekebiliriz. Birinci sefer play-off potasının dışına çıktık. Son 3 maçta 2 yenilgi almamız bizim için uygun değildi. Denizli’de puan olarak kırdık, en azından mağlup olmadık. Bu haftada alacağımız inşallah 3 puanla istediğimiz şey diğer 4 haftaya ümitli girebilmek. Hedeflediğimiz bir puan var puanı yakalayabilirsek inşallah ilk yarı sonunda yine doğru işler yaptığımızı düşünüyoruz. Bizim artımız da eksimiz de çok. Çok kolay pozisyonları harcayabiliyoruz, son paslardaki eksikliğimiz bizi sıkıntıya sokuyor. Gelecek maçta Erkan’ın eksikliği devam ediyor, Yekta’nın sakatlığı var onun dışında şu an bir eksiğimiz yok. Gençlerbirliği kadrosu esaslı bir topluluk lakin bu sene onlar da berbat başladı. Hoca değiştirdiler galibiyetle tanışmak istiyorlar. Bizim de artık galibiyetle tanışma vaktimiz geldi. Hasebiyle iç saha avantajıyla bu hafta galip gelmesini bileceğiz” tabirlerini kullandı. – MUĞLA

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu