Haber

Şampiyon Emir Aşarı kupasına kavuştu

Tezmaksan’ın ana sponsorluğunda üç yıldır Nürburgring Dayanıklılık Şampiyonası’nda yarışan Buyruk Aşarı, SP3T klasmanında elde ettiği şampiyonluğun kupasını aldı. Kupanın takdim edildiği özel geceye Max Kruse Racing kadrosundan arkadaşı Andrew Engelmann ile birlikte katılan Aşarı, yeni dönemde da şampiyonluk amacını yineledi.

Motor sporlarının büyük çekişmeye sahne olan yarışlarından Nürburgring Dayanıklılık Şampiyonası’nın şampiyon pilotu Emir Aşarı, düzenlenen özel bir gecede kupasına kavuştu. Üç yıldır Tezmaksan’ın ana sponsorluğunda SP3T klasmanında yarıştığı şampiyonada memnun sona ulaşan Aşarı, geceye Max Kruse Racing grubundan arkadaşı Andrew Engelmann ile birlikte katıldı.

Emir Aşarı’dan Tezmaksan’a özel teşekkür

Şampiyonluk kupasını aldıktan sonra açıklamalarda bulunan Buyruk Aşarı, “Sekiz yarışlık epey kuvvetli bir dönemi geride bıraktık. Elde ettiğimiz bu şampiyonluğun gerisinde inanılmaz bir kadro çalışması mevcut. Birinci yarıştan itibaren gayemiz dönemi şampiyon tamamlamaktı. Buna ulaşmak için her yarışta elimizden gelenin en düzgününü yaparak, rakiplerle uğraş ederek ve tahminen de en kıymetlisi teknik aksaklıkların önümüzde mahzur olmasına aldırmadan başkan olmak için yarıştık. Grup içi kenetlenme duygusu da en üst düzeyde olunca şampiyonluk bizim için kaçınılmaz oldu. Grubum ve kadro arkadaşlarımın yanı sıra üç yıldır dayanağını benden hiçbir vakit esirgemeyen ana sponsorum Tezmaksan ailesine de sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Onların motor sporlarına verdiği dayanak, endüstride yer alan her firmaya örnek teşkil etmeli. İnanıyorum ki ilerleyen yıllarda motor sporlarına Türkiye’de verilen dayanak artarak devam edecek. Bu dayanağın hakkını ziyadesiyle vermek için önümüzdeki dönem da şampiyon olmak ismine tüm yarışlarda elimizden gelenin en düzgününü yapıp grubumla tekrar memnun sona ulaşacağım” dedi.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu