Haber

Şanlıurfaspor, 2. Lig play-off finalinde Bucaspor’u 3-0 mağlup ederek Spor Toto 1. Lig’e yükseldi.

Şanlıurfaspor, TFF 2. Lig play-off finalinde Bucaspor 1928’i 3-0 mağlup etti. Spor Toto, 1. Lig’e yükselen üçüncü ve son grup oldu. Karşılaşmanın sonunda oyuncular büyük sevinç yaşarken, kupa töreninde Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan ile Şanlıurfaspor eski kulüp başkanı Emin Yetim arasında ortada tartışma çıktı.

BARDAĞI ELİNDEN ALIN

Her saniye kameralar tarafından kaydedilen tartışma sırasında Vali Ayhan, Emin Yetim’in elinden kupayı alıp sahadan uzaklaştırmak istedi. O sırada diğer yöneticilerin araya girmesiyle tartışma şiddetlendi. Hatırlanacağı üzere 14 Mayıs seçimlerinde Emin Yetim İYİ Parti’den aday olmuştu.

ORPHOP’TAN AÇIKLAMA: SAYGISIZ HAREKET

Olayın ardından sosyal medya hesabından açıklama yapan Emin Yetim, “Şanlıurfaspor’un kapatılması kararı alındığında ben bu şehrin çocuğu olarak bu karara karşı çıktım. Şanlıurfaspor’un geleceğine dair değerli hemşerilerime söz verdim. Bu sözü yerine getirmek için bedenimi taşın altına koydum.Bugünkü şampiyonluk kutlamasında hepinizle birlikte bu sevinci yaşarken, İlimizin Valisi Salih Ayhan şahsi hırslarına yenik düştü ve ayrılıyorum. 85 milyon insanın gözü önünde bana karşı yaptığı saygısızlığı kamuoyunun vicdanına havale edin.”

İşte Yetim’in paylaşımı;

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu