Haber

Uğur Bayraktutan görevini Artvin’de aldı

UĞUR İSTANBULU

Artvin Türkiye’de CHP’den milletvekili seçilen Uğur Bayraktutan görevine başladı. Bayraktutan, “Bugün buradayız, Mustafa Kemal Atatürk’ün askerleri ve Cumhuriyet devriminin yılmaz muhafızları adına bu görevi üstleniyoruz ve bu yüzden helal diyorum.”

ArtvinTürkiye’de CHP’den milletvekili seçilen Uğur Bayraktutan, Artvin Adliyesi’ne gelerek Artvin’e geldi. Oy Görevini Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Onur’dan aldı. Bayraktutan, adliye çıkışında partililerle hatıra fotoğrafı da çektirdi.

Görevini aldıktan sonra açıklama yapan Bayraktutan, şunları söyledi:

“ARTVİN’İ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİRECEĞİM”

Değerli basın mensupları, Artvin Adliyesinden, Sayın Başkandan ve Yönetim Kurulundan 28. dönem milletvekilliği görevimizi yeni almış bulunuyoruz, Artvin halkına hayırlı olsun. Cumhuriyet Halk Partisi örgütüm, belediye başkanlarımız, ilçe başkanlarımız, il ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte bana eşlik eden büyük ailem. Belediye meclis üyelerimiz, il meclis üyelerimiz, kadın kolları, gençlik kolları ve daha doğrusu en yükseğinden il başkanımıza, sade üyemize kadar Millet ittifakı unsurlarımız ve Artvin halkımız bu keyifli ana eşlik etti, biz bu anlamda çok gururluyuz. Artvin 5.Dönemde Artvinlinin onurunu temsil etme hakkını neden bize verdi? Burada konuşuyorum. Benim için ve ailem için de büyük bir onur. Artvin’i bugüne kadar çok iyi temsil ettim, bundan sonra çıtayı daha da yükselteceğime söz veriyorum. Çıtanın nasıl yükseldiğini, Artvin’in nasıl temsil edildiğini hep birlikte göreceğiz. Bu anlamda Artvin’e ve tüm kamuoyuna bir çağrı yapıyorum; Seçim kampanyasında ‘Biz bu ülkeyi Mustafa Kemal’in ülkesi yapacağız’ dedim, bu konuda hiç tereddüt etmemelisiniz.

“KENDİM ÜZERİNDE AĞIR BİR SORUMLULUK ALDIĞIMIN FARKINDAYIM”

28’i Pazar günü bu ülkenin 13’üncü Cumhurbaşkanını seçeceğiz ve Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, 29’u sabahı Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı adayı olarak Mustafa Kemal’in Çankaya Köşkü’ndeki köşkünde oturacak ve bu bizim tek hedefimiz. çaba. Bu anlamda bundan sonra da Artvin’de üzerimize düşeni yapmaya devam edecek ve parti devletini tarihe gömeceğiz. Buradan parti devletinin kamu görevlilerine sesleniyorum, daha önce de söyledim. Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin memuru olsunlar ve buradan uyarıyorum. Partiler gelir gider ama kıymetli olan Türkiye Cumhuriyeti’dir. Biz bugün burada Mustafa Kemal Atatürk’ün tüm askerleri ve Cumhuriyet devriminin yılmaz muhafızları adına bu görevi üstleniyoruz ve bunun için helal diyorum. Pazartesi Meclis açılır açılmaz hemen yemin edip göreve başlayacağım ve hızla Artvin’e geleceğim ve 28’ine kadar yoğun bir programımız var. Siyasi gelenekleri ve düşünceleri ne olursa olsun, bu tek adam rejimine karşı ortak paydası olan tüm Artvinlilere ‘başlıyoruz’ diyorum. Yolumuz açık, bahtımız hayırlı, ayağımız taş, gözümüze yaş değmesin. Bu görev benim değil, Cumhuriyet Halk Partisi’nin, Millet İttifakı’nın ve sizin büyük ailenizindir. Bu onların adını emanet ettiğim şey ve üzerime ağır bir sorumluluk aldığımın bilincindeyim. Artvin bu dönemde beni takip ederek vekilimdir ve bunu hep birlikte yaşayacağız. Oy veren ve vermeyen ayrımı yapmıyorum ve hepsine teşekkür ediyorum. Oy vermeyenleri de mahcup edeceğime söz veriyorum. “Bugün burada bizlere emeği geçen tüm kardeşlerime, başta belediye başkanlarım ve il başkanım olmak üzere tüm kardeşlerime en kalbi şükranlarımı sunuyor, bu vesileyle milletimin önünde saygıyla eğiliyorum, teşekkür ederim teşekkür ederim.”

Kaynak: ANKA / Siyaset

haberkahramankazan.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu