Haber

Binali Yıldırım Refahiye’de Kutlandı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Binali Yıldırım, partisinin Refahiye’deki İlçe Gençlik Merkezi’nde düzenlenen kutlama programına katıldı.

Programa AK Parti Milletvekilleri Süleyman Karaman ve Burhan Çakır, AK Parti Milletvekili adayı Mehmet Cavit Şireci, geçmiş belediye başkanları, AK Parti, Milliyetçi Hareket Partisi, Refah Partisi ilçe başkanları ve vatandaşların katılımıyla gerçekleştirildi.

Protokol üyelerinin konuşmaları ile başlayan programda birlik ve beraberlik beyanları verildi.

Programda bir konuşma yapan Binali Yıldırım, “Bu gençlik merkezi ilçemiz için güzel bir çalışma oldu. İnşallah burada yetişen gençlerimiz dünya şampiyonu olurlar. Buraya bir de külliye yaptırıyoruz. İnşallah.” Kurban Bayramı’nda açılışını yapacağız. Cumhur İttifakı yerli ve millidir.” Türkiye’nin çıkarları neredeyse, geleceği oradadır. Son 20 yıl bunun kanıtıdır. Birlik kuvvettir. Bir olacağız, büyük olacağız, diri olacağız. Hep birlikte Türkiye olacağız. Türk asrını hep birlikte inşa edeceğiz inşallah.”

Yıldırım, konuşmasında hızlı tren projelerine de değinerek, “Bu projelerin mimarları Recep Tayyip Erdoğan, ardından Binali Yıldırım ve Süleyman Karaman’dır.” söz konusu.

Daha sonra ilçe halkı ile birlikte kutlama yapan Binali Yıldırım ve milletvekili adayları Süleyman Karaman ve Mehmet Cavit Şireci hemşehrileriyle sohbet etti. – ERZİNCAN

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu