Yaşam

Birisi Tamamen 10. Bölüm One Piece İzleme Ekranı: Birisi Tamamen Son Bölüm One Piece Full İzle

FOX’un en sevilen dizilerinden Bam Başka Biri, dün akşam yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Burak Deniz ve Hande Erçel’in yıllar sonra yeniden buluştuğu dizi, aksiyon, dram ve romantizmi bir arada izleyicisine sunuyor. Kenan ve Leyla’nın deneyimlerinde Doğan’ın etkisi merak konusudur. Kaçırıp tekrar izlemek isteyenler için; Farklı Bir, son bölüm, tek kesim, tam görüntüleme ekranı…

Bambaşka Biri 10.bölümde; Leyla kaçırılmış olmasına rağmen hem soruşturmanın failleriyle hem de babasının katilleriyle ilk kez bu kadar yakınlaşmıştır.

Ne yapacağını bilmese de davanın bu aşaması onu hem heyecanlandırıyor hem de korkutuyor.

Doğan ise Leyla’yı bu durumdan kurtarmak için onu ifşa etmeye yardım edecektir.

Leyla ise uzun süredir çözmeye çalıştığı bu davada zafere doğru adım adım yürüdüğünü hissetmektedir. Ona ihtiyacı olan gerçek detayı verecek kişi hiç beklemediği biri olacaktır.

Şahinde, Nuray’ın tehditleri ile oğlunun fevri hareketleri arasında sıkışıp kalır.

Kendi günahlarını gizlemek için elinden geleni yapacaktır. Bu arada eşini öldürenlerin baskısı da artarak devam ediyor.

Tahir ise yaşadığı kaosu kontrol altına almaya çalışır.

İdris’in güvenini yeniden kazanan Doğan bir şeyin farkındadır; İdris onu geri kazanamayacaktır. Sevgisizlikten bunalan Doğan, ailesinin bir kez daha kendisine karşı planlar yaptığını anlayınca beklenmedik büyük bir hamle yapar.

Geride bıraktığı enkazı toplamak ise Turan ve Doğan’a düşer.

Kenan ise Leyla ile ilişkisinde yeni bir adım atmaya hazırlanıyor. Ancak sonrasında öğreneceği gerçekler bu ilgiyi çıkmaza sokacaktır.

Farklı Biri’nin önceki bölümünde neler yaşandı?

Babasını bir cinayette kaybeden Leyla’nın kabusu gerçek olur. Hayatının en derin acısını yaşarken bile kimsenin nasihatini dinlemez ve Ekrem’in katillerinin peşine düşer. Leyla için elinden geleni yapan Kenan, ailesinin aklından geçenlerden habersizdir.

Tüm deliller Ekrem’in katilinin Doğan olduğunu gösterirken İdris ilk kez Turan ve Nevin ile aynı safta yer alır. Ekrem’i öldürmediğini kanıtlamaya kararlı olan Doğan, kendisini hayatta güvendiği tek kişinin karşısında bulur. Leyla’ya karşı hissettikleri suçluluk duygusuna artık dayanamayan Nevin ve Turan büyük bir kararın eşiğindedir.

Şahinde kocasının yasını tutarken Nuray evde üstünlük sağlamak için harekete geçer. Babasını kaybettikten sonra çok duygulanan Tahir, davetsizce Yasemin’in kapısına gelir. Ancak bu zor zamanda Yasemin’in kapısını çalan tek kişi o olmayacaktır.

Elif yeniden tuzağa düştüğünde Leyla’dan aldığı umutla hayata tutunur. Elif’in cesareti sayesinde gün yüzüne çıkan çete, bu kez Leyla’yı hedef alır.

Farklı Biri İzle, Bölüm 10, Tek Kesim

TAMAMEN FARKLI BİR SON BÖLÜM BİR MODÜL TAM GÖRÜNTÜLEME EKRANI

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu