Yaşam

Brezilyalı ünlü pop yıldızı Anitta, Pepsi’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilecek 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı Açılış Töreni’nde GRAMMY galibi Burna Boy ile sahne alacak.

Pepsi’nin 10 Haziran’da İstanbul’da sunacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Final karşılaşmasının bu yılki açılış töreni kaçırılmayacak bir müzik şölenine sahne olacak. Açılış töreninde Afrobeats yıldızı Burna Uzunluk ve ödüllü pop yıldızı Anitta aynı sahneyi paylaşacak.

Pepsi® ve UEFA, 10 Haziran’da dünyaca ünlü Brezilyalı pop yıldızı Anitta’yı kutluyor. 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı Açılış Töreninde Pepsi Tarafından Sunulacak Sahneye çıkacağını açıklamanın heyecanını yaşıyor. Anitta, dünyanın en büyük spor etkinliğinin kaçırılmayacak açılış töreninde, GRAMMY ödüllü Burun Uzunluğuile sahne alacak.

Beşinci stüdyo albümü “Versions Of Me”yi çıkaran, “Envolver” şarkısıyla sansasyon yaratan ve “En İyi Yeni Sanatçı” kategorisinde GRAMMY adaylığı da dahil olmak üzere rekorlar kıran bir yıl geçiren Anitta, pop sahnesini bilinirliliğe kavuşturacak. İstanbul’daki Atatürk Olimpiyat Stadı’na yüksek enerjisi için. ve kulüp futbolunun en büyük maçı başlamadan dakikalar önce, dünya çapında milyonlarca taraftar için sahneye çıkacak.

Pepsi Max, merakla beklenen performansın heyecanını daha da artırmak için klasik Anitta ve Burna Boy’u tanıtıyor. Pepsi Maxbir stil getirmek Hazırlık’ Ayrıca adında enerjik bir kısa film yayınladı. Reklam filminde Burna Boy’un “It’s Plenty” ve Anitta’nın “Envolver” filmlerinin müzikleri eşliğinde, iki müzisyenin soyunma odasında epik Final Açılış Töreni performansına nasıl hazırlandıklarını görüyoruz. Sinemada iki yıldız, ikonik UEFA Şampiyonlar Ligi tünelinden tam stadyuma doğru heyecan verici bir şekilde yan yana yürümeye hazırlanıyor.

Bu işbirliği beni çok heyecanlandırıyor.” anittadevam etti: ” Pepsi’nin UEFA Şampiyonlar Ligi Finali Açılış Seremonisinde performans sergileyeceğim için çok mutluyum ve aynı sahneyi Burna Boy ile paylaşmak için sabırsızlanıyorum. Stadyumda bizimle birlikte olacak ve dünyanın her yerinden bizi izleyecek taraftarlarımıza unutulmaz bir gösteri sunacağız. Öyleyse 10 Haziran’da bizimle olun. Bunu kaçırmak istemezsin!”

Ayrıca Pepsi Max, #PepsiKickOffShow yarışmasıyla ilk kez tüketicilere defilenin bir parçası olma fırsatı sunuyor. Mart ayında dünya çapında lanse edilen yarış, herkesi en iyi top becerilerini ve dans hareketlerini sergilemeye teşvik ediyor. İlgili videoyu buradan izleyebilirsiniz.

Pepsi Küresel Pazarlama Kıdemli Direktörü Gustavo Reynasöz konusu: ” Her yıl, dünyanın dört bir yanındaki hayranlara eğlence getirmek için müzik dünyasının en büyük ve en heyecan verici isimleriyle çalışmaktan gurur duyuyoruz. Bu yıl dünya süper yıldızları Anitta ve Burna Uzun, Pepsi Max’in ev sahipliğinde düzenlenen 2023 UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı Açılış Töreni’nde rol alacak. Her iki sanatçı da insanların yaşama tutkusunun altını çizen ‘Daha Fazlasına Susamış’ ideolojimizi yansıtıyor. #PepsiKickOffShow yarışı ile isteyenlerin bu kaçırılmayacak şovun aktif bir parçası olmasının heyecanını yaşıyoruz. Bu gerçekten kusursuz bir gösteri olacak!

UEFA Pazarlama Müdürü Guy-Laurent EpsteinŞu değerlendirmeyi yaptı: İstanbul’da oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı öncesi sahne alacak birbirinden heyecanlı sanatçı kadrosuyla bu yılki gösteri unutulmaz bir etkinlik olacak. Futbol taraftarlarına daha fazla heyecan getirmemizi sağlayan Pepsi ile uzun süredir devam eden ortaklığımızla gurur duyuyoruz. Pepsi’nin bu dönem sunacağı UEFA Şampiyonlar Ligi Final Maçı Açılış Töreni’ni tüm dünyayla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz..

Pepsi Max ve UEFA işbirliği, yedi yıldır destansı müzik performanslarıyla Şampiyonlar Ligi Finaline damgasını vurdu. Dünyanın en heyecan verici sanatçılarına ev sahipliği yapan Finals Match açılış seremonileri, futbol ve müzik tutkunlarını tek seferlik kaçırılmayacak bir gösteriyle buluşturmaya devam ediyor. Peps Max’in küresel ” Daha Fazlasına Susadım”Açılış Töreni, dünya çapında 200’den fazla ülke ve bölgede, kulüp futbolunun en büyük karşılaşmasının başlamasından dakikalar önce yayınlanacak.

Taraftarlar, yerel yayıncıların yanı sıra resmi UEFA YouTube ve TikTok kanalları aracılığıyla performansı izleyebilecekler. Final yolunda bir özel konuk daha açıklanacak. Hayranlar Pepsi’yi Instagram, Twitter ve Facebook’ta takip ederek güncel bilgilere sahip olabilir.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu