Yaşam

Burcu Kara ikinci kez anne oldu

Bir süredir ekranlardan uzak olan ve yönetmen Fırat Parlak’la evli olan ve Ali Çınar adında 5 yaşında bir oğlu olan oyuncu Burcu Kara, ikinci bebeğini kucağına aldı. Burcu Kara ikinci kez anne oldu. Detaylar burada;

Burcu Kara Bebeğinin Adını Açıkladı

Yaklaşık 8 aylık hamile olan Kara, vapura binmeden önce gazetecilerin sorularını yanıtladı. Doğuma 40 gün kaldığını belirten Kara, “Hamilelik çok iyi gidiyor. Bunun için her gün şükrediyorum. İlki de öyleydi. Bu sağlıklı bir süreç ve kendimi iyi hissediyorum.”

Börek merakı olduğunu söyleyen Kara, “Şu sıralar canım pide çekiyor. İnternetten sipariş vermeyi düşünüyorum hep. Aklıma gelen her şeyi alsam şimdiye kadar 30 kilo almışım. Pilates yaparak formda kalmaya çalışıyor, “Akşam, hatta gece gidiyorum” dedi.

Erkek bebek bekleyen Kara, oğlunun adını Can koyacaklarını söyleyerek ilk kez adını duyurdu.

Burcu Kara İkinci Kez Anne Oldu

Burcu Kara-Fırat Parlak çifti, önceki gün heyecanla bekledikleri bebeklerine kavuştu. Bir oğlu daha olan Kara, adını Can koydukları oğlunun ayağını tutarken fotoğrafını çeker; 882 bin takipçisi olan Instagram sayfasında “Ruhumuz geldi” açıklamasıyla yayınladı.

Yorum Yağmuru

Deniz Seki, Gonca Vuslateri, Ebru Akel ve Bengü gibi ünlü isimler; Kara’ya birçok takipçisinden uygun dileklerini ileten kağıtlar geldi.

Aşıklar, Burcu Kara’nın fotoğrafı; “Hoş geldin Can. Sağlıkla mutlulukla büyüsün. Ömrü uzun olsun”, “Maşallah Can. “Hoş geldin bebeğim neşe getirdin”, “Allah bize anne baba yetiştirmeyi nasip etsin” gibi yorumlar yaptı.

“Biraz Sıkıntılı Bir Süreç Oldu”

Burcu Kara, önceki akşam Maslak’taki hastaneden çıkarken görüntülendi. İkinci çocuğunu dünyaya getiren Kara, “Bu büyük bir mutluluk. Tanrı herkesi korusun. Bunu ikinci kez yaşıyoruz. Hastane tarafında bizim için zor ve meşakkatli bir süreçti ama çok şükür evimize gidiyoruz. Abisi de çok heyecanlı ve kendisi de çok mutlu. Kardeşini taklit ediyor, çok mutlu.”

Burcu Kara kimdir?

“Burcu hanım bebek kaç kilo doğdu?” “3,5 kilo doğdu. Bazı sıkıntılar yaşadık ama şimdi iyiyiz. Mümkün olduğunca sağlıklı kalmaya çalıştık. İnşallah bir sonraki daha iyi olur. Biz de hatıra kalması için kendimize fotoğraf çektik. İlerleyen zamanlarda hayranlarımızla paylaşacağız” dedi.

Fırat Parlak, “Çok mutluyum. Burcu güzel bir doğum yaptı. Uzun zamandır burada değildim. Burcu tek gebelik geçirdi eşime geçmiş olsun. New York’taydım, yetişemeyeceğimden endişelendim ama çok şükür beni bekledi ve geç geldi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu