Haber

Akçakale Kaymakamlığından dün meydana gelen patlamaya ilişkin açıklama

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde dün 6 katlı bir apartmanın zemin katında meydana gelen ve 6 kişinin yaralandığı patlamaya gaz sıkışmasının neden olduğu bildirildi.

Akçakale Kaymakamlığından yapılan açıklamada, dün Süleyman Şah Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi üzerindeki bir apartmanda patlama meydana geldiği hatırlatıldı.

İlk tespitler doğrultusunda patlamanın kalorifer kazanından kaynaklandığı bilgisinin verildiğini hatırlatan açıklamada, “Olayın ardından teknik ve uzman ekipler tarafından kazanın olduğu binada yapılan inceleme sonucunda patlamanın meydana geldiği hatırlatıldı. Olay meydana geldiğinde, patlamanın gaz sıkışmasından kaynaklandığı belirlendi.Olayla ilgili soruşturma sürüyor.” terimler yer aldı.

Şanlıurfa’nın Akçakale ilçesinde 6 katlı bir apartmanın zemin katında meydana gelen patlamada 6 kişi yaralandı, binanın zemin katındaki iş yerleri ve bazı daireler kullanılamaz hale geldi. Valilik ve Akçakale Kaymakamlığı, ilk belirlemelere göre patlamaya kalorifer kazanının neden olduğunu açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu