Haber

Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık: ‘Beni her zaman sokakta göreceksiniz’

Darıca Belediye Başkanı ve AK Parti Darıca Belediye Başkanı Adayı Muzaffer Bıyık, dernek ziyaretlerine aralıksız devam ediyor. Derneklere konuk olan Lider Muzaffer Bıyık, “Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da beni hep sokakta göreceksiniz. “Yerimiz vatandaşlarımızın yanıdır” dedi.

Darıca Belediye Başkanı ve AK Parti Darıca Belediye Başkanı Adayı Muzaffer Bıyık, saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Vatandaşlarla her fırsatta etkileşim kurmaya özen gösteren Lider Muzaffer Bıyık, gece gündüz mahalle toplantıları, ev ziyaretleri ve dernek toplantıları düzenliyor.

DERNEKLERE MİSAFİR OLDU

Hafta sonu yoğun bir çalışma yürüten Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, katılımcı belediyecilik anlayışıyla sivil toplum kuruluşlarının fikirlerini dinlemek için derneklerle bir araya geldi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ile birlikte Tokat, Erzurum, Kars, Ardahan ve Diyarbakır halkını ağırlayan Lider Muzaffer Bıyık, “Darıca’mızı sağduyuyla yönetmek için dernek ziyaretlerine önem veriyoruz. Değerli fikirlerinizi dinliyor, projeler geliştiriyoruz. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da katılımcı belediyecilik anlayışıyla sivil toplum kuruluşlarıyla buluşmaya devam edeceğiz” dedi.

BENİM YERİM VATANDAŞLARIMIZIN YANIDIR

Vatandaşların arasında her zaman sokakta olduğunu vurgulayan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık olarak benim yerim her zaman vatandaşlarımızın yanı oldu. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecek. Beni sokakta, şantiyede, düğünlerde, cenazelerde her zaman göreceksiniz. Ben görevde oturan bir belediye başkanı değildim. Vatandaşlarımızın sorunlarını kendi sorunlarımız gibi gördük ve her zaman aranızda olduk. Aynı şekilde sokakta olmaya devam edeceğim” dedi.

 

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu