Teknoloji

Epic Games Yaz İndirimi: 2023’te Alabileceğiniz Oyunların Listesi

 
Steam yaz indirimleri geçtiğimiz günlerde sona erdi ve şimdi de Epic Games indirimleri başladı. Şu anda bu indirimler kapsamında birçok oyunda harika fırsatlar bulunuyor ve 3 Ağustos’a kadar bu indirimlerden yararlanabilirsiniz. Bu listemizde sizlere indirim kapsamında alınabilecek oyunlardan bahsedeceğiz. Şimdi listemize geçelim;
– Death Stranding: Yönetmen Kurgusu (164 TL)
 
 
Hideo Kojima tarafından oyuncuların beğenisine sunulan bu yapım bizlere farklı bir oyun türü ve deneyimi aktarıyor. Oyunda açık bir dünyada yer alıyoruz ve farklı bölgelere ilerleyebiliyoruz. Sam Bridges isimli karakteri kontrol ettiğimiz bu kişinin ünlü bir aktör olduğunu biliyorsunuz ve bu karakter ile açık dünyada ilerleyebiliyoruz, çeşitli yükleri bir yerden bir yere hatasız taşıyabiliyoruz ve ulaşım ve yürüme simülasyonunun ortasında gidip gelebiliyoruz. Elbette etkinlik bunlarla bitmiyor ve arka planda geçen ve büyük sırlar barındıran bir hikaye bizleri bekliyor. Bu hikaye kapsamında bizler de burada neler olup bittiğini öğrenmeye çalışıyor ve bu sırları ortaya çıkarmaya başlıyoruz.
 
– Epik Oyunlar sayfası
Bilim kurgu ve gelecek temalı bu yapıda bilinmeyen yaratıklarla karşılaşıyoruz ve bu yaratıklardan saklanarak yavaş hareket etmemiz gerekiyor. Bu nedenle oyunda çeşitli aksiyon ve gizlilik anları bulunuyor. Bu etkinlikler de oyuna çeşitlilik katıyor. Tekrarda, sadece ima edilen unsurları kullanamayız, aynı zamanda çatışma ve eyleme de dahil olabiliriz. Oyundaki asıl amacımız belli bir yerde bulunan kargoları ve pahalı eşyaları gerçek bir inanç formunda başka bir bölgeye taşımaktır. Elbette bu süre zarfında, açık dünyanın hem tehlikeleriyle hem de zorluklarıyla başa çıkmaya çalışırken farklı zorluklarla karşı karşıya kalıyoruz. Örneğin bir yerden bir yere gitmek için yüksek bir dağla karşılaşabiliriz ve bu dağa tırmanmamız gerekebilir. Burada yanımızda bulunan aletler yardımcı oluyor ve dağcılık ekipmanlarıyla birlikte yokuşu tırmanabiliyoruz, böylece yanımıza aldığımız aletlerin ne kadar değerli olduğunu anlayabiliyoruz. Bu nedenle, bu tarz da zorluklarla karşılaşabilir.
 
 
Oyunun yepyeni versiyonu dışında bu yönetmen kurgusunda farklı içerikler yer alıyor. Tabii bu içeriklerden birkaçını sıralayacak olursak; Güçlü eldivenler, bölme özelleştirme, çanta yamaları ve daha fazlasını içerir. Ayrıca oyun içerisinde PC platformuna özel çeşitli iyileştirmeler ve yenilikler bulunuyor. Bu yeniliklerin ortasında yüksek kare hızı artışı, fotoğraf modu, ultra geniş monitör dinlenmesi, diğer oyuncularla ortak hazırlanan içerikler ve diğer oyuncularla iletişim kurmanızı sağlayacak bir yapı yer alıyor. Bu yapılar sayesinde oyun içerisinde yaptığınız hareketleri diğer oyunculara sunabilir ve bu sayede diğer oyuncuların beğenisini kazanabilirsiniz. Bundan dolayı oyunda bu durumda bir sosyal yapı olduğunu söyleyebilirim.
 
 
Farklı bir oyun türünü bizlere yansıtan yapımda elbette bazı oyuncuları sevindirecek içerikler bulunuyor ancak bazı oyuncular maalesef bu durumdan memnun değil. Çünkü oyunda hep bir şeyler taşımaya başlıyorlar ve bu işten sıkılan bir çok oyuncu var. Elbette her oyuncu bu oyundan ya da rastgele bir oyundan zevk alamaz, bu çok normal bir durum ama indirim yapılabilecek oyunlardan bir kaçını söyleyebilirim. Oyun, Epic Games indirimleri kapsamında 164 TL’den satışa sunuluyor. Alınıp uzun süre oynanabilen bir oyundur.
– Far Cry 6 (174 TL)
 
 
Klasik Far Cry yapısını içinde barındıran ve oyunculara yeni bir hikaye aktaran bu yapım, şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 174 TL’ye satışta. Pyun’da tropik bir adaya atıldık ve burada diktatörlük sistemini ortadan kaldırmaya çalışıyoruz. Oyunda elbette sinema dünyasından aşina olduğumuz çeşitli oyuncular yer alıyor ve burada Anton Castillo karakterini görebiliyoruz. Oyunda işini kanlı bir şekilde bitirip yaptıran bir diktatör var ve diktatörün oğlu da bu yolu izlemeye hazırlanıyor ancak burada işler kırılma noktasına geliyor ve bu bağlamda yapacağımız atılımlar büyük önem taşıyor.
 
– Epik Oyunlar sayfası
Oyunda Dani Rojas adlı karakteri kontrol ediyor ve amacımız bu diktatörü tamamen ortadan kaldırmak ve buralara yeniden barış getirmek. Elbette bu kapsamda yapabileceğimiz birçok görev var ve açık dünyada birçok noktaya ulaşabiliyoruz. Oyunda tekrar elimize alabileceğimiz çeşitli silahlar var ve istersek hayalet eşyalarla bir bölgeyi temizleyebiliriz ya da tamamen aksiyona dalabiliriz. Ayrıca daha önce Far Cry serisinde bulunmayan çeşitli silahlar ve özel içerikler de bu yapımda bizlere aktarılıyor. Oyunda ise sadece karada değil aynı zamanda suda da ilerleyebiliyoruz. Bu bağlamda bir tekne veya jet ski ile birlikte ilerlememizi sağlayabiliriz.
 
 
Uzun zaman geçirebileceğiniz bu yapımda tek başınıza ya da co-op olarak oynayabilirsiniz. Tabii ki co-op modu ile bir arkadaşınızla birlikte oynayabiliyor ve bu deneyimi oyun içinde arkadaşlarınızla birlikte yaşayabiliyorsunuz. Ayrıca oyunda çeşitli hayvan dostlarımız da yanımızda, istesek köpek, timsah ile ilerleyip daha fazla canlıyı yanımıza alabiliyoruz. Bunlar elbette bize zaman zaman çeşitli avantajlar sağlayabilir ve birçok bahiste yardımcı olabilir.
Far Cry 6 yine ekstra içerik ve modlar içeriyor. Oyunu bitirdikten sonra bir de New Game Plus modu bulunuyor. Ayrıca ekstra zorluk modu açılıyor ve farklı ekipman içerikleri ile oyunu farklı noktalarda ve farklı şekillerde deneyimleyebiliyoruz. Klasik Far Cry yapısını benimseyen bu yapımda elbette daha kaliteli görseller ve animasyonlar bizleri bekliyor. Ayrıca adayı keşfederken çeşitli görüntüler ve ilgi çekici noktalarla karşılaşabiliyoruz.
 
 
Epic Games kapsamında satın alabileceğiniz ve uzun zaman geçirebileceğiniz bu yapımı şu sıralar tavsiye ediyorum. Yukarıda da belirttiğim gibi Far Cry serisinin en yeni oyunu olan bu yapımda asıl amacınız var; Bu diktatörü indirin. Ama bunu kendi yöntemimizle yapmalıyız. Bir ada yerlisi olarak bu yapımda yer alabilir ve karakterinizi istediğiniz gibi geliştirebilirsiniz. Oyunda farklı silahları elinize alabiliyorsunuz ve bu silahlar ile istediğiniz formda ilerleyip farklı silah sandıkları açabiliyorsunuz. Oyunda tekrar çevreyi keşfedebilir, açık dünyayı istediğiniz formda gezebilir ve farklı görevleri yerine getirebilirsiniz. Dilerseniz yan görevlerde veya ana görevlerde ilerleyebilir ve bu maceranın nereye gittiğini deneyimleyebilirsiniz.
– Şehirler: Skylines (84 TL)
 
 
Klasik şehir kurma simülasyon oyunlarını seviyorsanız bu oyuna mutlaka göz atmalı ve bir şans vermelisiniz. Çünkü oyuncuların çoğu bu oyunu oynamakta ve burada kendi şehirlerini ve metropollerini oluşturabilmektedirler. Epic Games indirimleri kapsamında 84 TL’ye satışa sunulan bu yapımın standart sürümünü satın alabilir, yeni bir maceraya yelken açabilirsiniz. Oyunda şehir kurma simülasyonu öğeleri bulamıyorsunuz ve şehrinizle istediğiniz gibi ilgilenebiliyorsunuz.
 
– Epik Oyunlar sayfası
Bir şehir kurma simülasyonu olarak karşımıza çıkan bu yapımda her binayı ayrı ayrı ele alıp halka büyük hizmetler sunmaya çalışıyoruz. Oyunda her birey ve grup insanla istediğimiz formda ilgilenebiliyoruz ve onların ihtiyaçlarını kesinlikle karşılamamız gerekiyor. Örneğin küçük bir yerden başlayarak farklı binaları tek tek inşa edebiliyor ve bu binaların gerekliliğini oyun içerisinde öğrenebiliyoruz. Oyunda dikkat etmeniz gereken pek çok detay bulunuyor ve bu detaylarla birlikte oyun içerisinde gerçek bir simülasyon deneyimi içinde olduğunuzu hissedebiliyorsunuz. Elbette oyunda inşa ettiğiniz bu binaların her birinin çeşitli gereksinimleri bulunuyor ve siz bina ve mesken inşa ettikçe buraya yeni insanlar gelebilir ve bu bağlamda nüfusunuz artabilir. Tabii nüfus artışıyla birlikte yerel hizmetlerin olması gerektiğini anlayabilir ve çeşitli kamu binalarını oraya dikebilirsiniz.
 
 
Oyunda inşa ettiğiniz her bina ile farklı istekler gelebilir ve ardından doğal afetlerle karşılaşabilirsiniz. Örneğin deprem ya da göktaşı gibi çeşitli doğal afetler vardır ve bunlar şehrinize büyük zararlar verebilir. Tabii bunları oyuna girmeden önce ayarlayabiliyor ve isterseniz doğal afetleri kapatabiliyorsunuz. Bu tamamen size kalmış. Şehir simülasyon oyununda sıfırdan şehir kurmayı öğrenmek oldukça kolay fakat içindeki detaylardan dolayı ustalaşması zor bir yapı içeriyor. Çünkü elektrik, polis, itfaiye, hastane ve diğer hizmet türleri oyuna dahil edilmeli ve her bölgede bu yapılar kurulmalıdır. Kurduğumuz bu yapılarla birlikte dini ve sistemli bir bölge oluşturabilir ve bu kapsamda nüfusumuzu artıracak çalışmaları tamamlayabiliriz. Tam bir belediye başkanı olarak atıldığımız bu oyunda her işi tek tek halledip buradaki insanları mutlu etmeye çalışabilirsiniz.
Bunun yanı sıra tabii ki oyunda kurduğumuz binalar ile yollar yapmamız gerekiyor ve bu yolları mutlaka geniş bir formda tutmalısınız. Elbette bu yolların geniş formda kalması ve trafik akışının sağlanması için çeşitli düzenlemeler ortaya koymanız gerekiyor. Bir yandan trafikle uğraşırken diğer yandan da şehirde yaşayanların keyifli vakit geçirmesini sağlamaya çalışır ve bu bağlamda kendinizi daha fazla ayrıntıyla uğraşırken görebilirsiniz.
 
 
Oyunda sadece bir şehir inşa etmiyorsunuz aynı zamanda kendi hizmetinizi genişletmeye çalışıyorsunuz. Bu genişleme ile elbette yapabileceğiniz saldırılar değişkenlik gösterebiliyor ve her oyuncu bu yapımda farklı bir deneyim yaşayabiliyor. Çünkü burada her oyuncu farklı bir yöne doğru yönelebilir ve bir grup oyuncu doğrudan nüfusu artırmaya yönelik politikalar izleyebilirken, diğer oyuncular bunu daha planlı bir şekilde yapmaya başlayabilir veya diğer unsurlara değer verebilir. Kısacası oyunda her oyuncunun kendine has bir stratejisi ve şehir planı olduğunu söyleyebilirim.
Yukarıda da belirttiğim gibi gerçekçi bir şehir kurma deneyimine girişeceğiniz oyun, Epic Games indirimleri kapsamında 84 TL’ye satışta. Eğer bir şehir kurup yönetmek istiyorsanız bu oyuna göz atabilir, kütüphanenize ekleyebilir ve uzun zaman geçirebilirsiniz. Oyunda ek paketler de bulunuyor ve dilerseniz bu ek paketlere de göz atabilirsiniz.
– The Elder Scrolls V: Skyrim Özel Sürümü (87 TL)
 
 
Açık dünya Bethesda oyunu The Elder Scrolls V: Skyrim, halen oyuncular tarafından oynanmakta ve satılmaya devam etmektedir. Dönemsel indirimlerle bir araya gelen bu yapım, Epic Games fırsatları kapsamında şu anda 87 TL’den satışta. Elbette oyun eski olmasına rağmen içeriği ve modları ile hala oyuncular tarafından tutulmakta ve günümüzde de popülaritesini kaybetmiyor.
 
– Epik Oyunlar sayfası
Epic Games fırsatları kapsamında edinebileceğiniz ve uzun zaman geçirebileceğiniz bu yapımda açık bir dünya var ve burada kendi aksiyon rol yapma deneyiminizi dilediğiniz gibi yaşayabilirsiniz. Oyunda herhangi bir ırktan istediğiniz karakteri yaratabiliyor ve dilediğiniz karakter ile bu dünyaya atılabiliyorsunuz. Oyundaki açık dünyada dağlara ve yokuşlara ilerleyebilir, çeşitli kapalı mağaralara girebilir, buraları temizleyebilir ve farklı şehirlerde hatasız gezinebilirsiniz. Tabii burada farklı karakterlerle tanışabiliyor ve bu karakterlerle iyi bir ilişki sürdürebiliyor ya da dilerseniz tam bir düşman haline gelebiliyorsunuz. Bu tamamen size kalmış. Bu karakterlerden dilerseniz çeşitli görevler alabilir ve bu şehirde dolaşırken size düşman ya da dost olabilirsiniz. Oyunda yaptığınız seçimler çok önemli ve bu seçimler ile gidişatı ve hikayeyi değiştirebiliyorsunuz.
 
200 yılı aşkın süredir ödül alan bu yapım bizlere geniş bir serüveni aktarıyor ve artık orijinal versiyonun dışında Special Edition versiyonu ile karşımıza çıkıyor. Elbette bu sürümle birlikte oyunda pek çok iyileştirme ve iyileştirme bulunuyor ancak oyun eski bir yapıya sahip olduğu için büyük bir yenilik beklemeyin. Bu nedenle oyunda daha uzak çizimler ve çeşitli görseller daha keyifli bir şekilde karşımıza çıkıyor ve alan derinliği ve alan yansımaları ile birlikte oyunun atmosferi daha ilgi çekici hale gelebiliyor. Ayrıca görevler, yerler, karakterler, silahlar, zırhlar ve daha fazlası oyunda optimize edilmiş bir biçimde geliyor, bu sayede oyun içinde harika bir macera yaşayabiliyoruz. Ayrıca oyunda geniş bir mod takviyesi bulunuyor ve bu modlar ile oyundaki deneyimimiz daha akıcı hale geliyor.
 
 
Açık dünyada dilediğimiz gibi gezebileceğimiz, kadim yaratıklar ve zorluklarla karşılaşacağımız oyunda karakterimizi istediğimiz gibi geliştirip çeşitli becerilerle donatabiliyoruz. Yaratıkları avlayarak ve gizemli yerleri keşfederek yeni beceriler edinebilir ve farklı silahlar edinebiliriz. Kılıçtan mızrak ve kalkanlara kadar çok çeşitli silahların yer aldığı yapımda, hangi silahtan uzaklaşmak istediğinize göre kendinizi yönlendirebilir ve bu silahları kapsam dahilinde kullanabilirsiniz. Elbette oyunda keşfedip içine adım atabileceğiniz çeşitli ve gizemli yapılar da bulunuyor ve bunlara göz atarak çeşitli ganimetler elde edebiliyorsunuz. Skyrim’de olağan düşmanlara ek olarak, işveren savaşları da var. Bu işveren savaşı ile birlikte oyunda farklı bir deneyim elde edebilirsiniz. Geniş bir deneyime atılmak ve açık dünyada kaybolmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilirsiniz. Daha önce denememiş olsanız bile oyunu kütüphanenize eklemenizi kesinlikle tavsiye ederim.

– Dying Light (17 TL)
 
 
Epic Games indirimleri kapsamında alınabilecek en iyi oyunlardan biri olan Dying Light şu an 17 TL’den satışta. Son zamanlarda Steam’de 349 TL’ye yükselen oyun şu anda en ucuz platform Epic Games. Bu nedenle oyunu son kez daha ucuza satın almak için bir fırsat olarak görebilirsiniz. Hikayeyi tek başınıza veya arkadaşlarınızla co-op olarak oynayabileceğiniz bu oyunu mutlaka kitaplığınıza eklemelisiniz.
 
– Epic Gmaes sayfası
Dying Light, açık dünyada hayatta kalmaya ve zombilere bir ima taşır. Bu sayede açık dünyada dilediğimiz gibi dolaşabiliyor, bu açık dünyada çeşitli görevleri yerine getirebiliyor, sağı solu keşfedebiliyoruz. Oyundaki asıl amacımız, ortaya çıkan bu zombi istilasını tamamen ortadan kaldırmak ve bunun için bilim insanlarıyla birlikte çalışmaktır. Elbette bilim insanlarına burada çok yardımcı oluyoruz çünkü onlar zombi salgınına çare bulmaya çalışıyorlar. Bu nedenle burada sorumluluk alıyoruz ve çeşitli görevler yaparak bu gerekli araçları bilim insanlarının hizmetine sunabiliyoruz.
 
 
Bu ana görevin dışında oyunda çeşitli canlı kümeleri de bulunuyor ve tabii ki bu canlı kümelerinin her biri bize farklı şekillerde bakabiliyor ve temiz ve şeytani olarak karşımıza çıkabiliyor. Onlara olan ilgimizi istediğimiz gibi ilerletebiliriz, bazı durumlarda düşman bazı durumlarda ise dost olabiliriz. Ayrıca bu canlı grupları aralarına girebilirler, içlerinde çeşitli görevler üstlenebilirler ve sözlerinde durmalarını rica ederiz. Oyunda bu tür durumlarla uğraşırken bir yandan da açık dünyada dolaşıp zombileri istediğimiz gibi ortadan kaldırabiliyoruz. Oyunda zombileri yok etmek için elimize çeşitli silahlar alabiliyoruz ve yakın dövüş istiyorsak menzilli silahlarla zombileri yenebiliyoruz. Zombileri yok etmek için kılıç, pala, bıçak ve daha fazlasını alabileceğimiz gibi, menzilli silahların ortasında makineli tüfek, tabanca, mayın gibi çeşitli silahları da kullanabiliyoruz.
Öte yandan karakterimizin bir seviye sistemi var. Bu seviye sistemi ile karakterimizin üzerinde istediğimiz yeteneğin kilidini açabiliyoruz ve bu yetenekler ile birlikte düşmanları ve zombileri ortadan kaldırabiliyoruz. Tabii ki kendinize göre karakter gelişimi yapabiliyorsunuz ve bunun yanında crafting mekanikleri sayesinde çevreden topladığınız kaynakları dilediğiniz gibi birleştirebiliyor, yeni objeler ve silahlar yaratabiliyorsunuz. Oluşturduğunuz bu nesneler ve silahlar ile burada hayatta kalmanın temellerini atabilirsiniz. Bunların yanı sıra mutlaka oluşturmanız ve üretmeniz gereken sağlık paketleri de bulunmaktadır. Sağlık paketleri ile hem sağlığınızı koruyabilir hem de sağlığınızı doldurabilirsiniz. Bu nedenle, bu ambalajları her zaman üretmek ve elinizde bol miktarda bulundurmak çok değerlidir.
 
 
Kıyamet sonrası bir dünyaya savrulduğumuz bu hayatta kalma aksiyon macera oyununda farklı bölgelere gerçek adımlar atabiliyorsunuz ve her bölgenin kendine has zorlukları bulunuyor. Ayrıca zombiler gündüzleri daha sakinken geceleri daha saldırgan ve gaddar olabiliyorlar. Bu nedenle oyundaki görevleri yapmak için gündüzü beklemek ve gece vaktinizi sadece uyku ve gündüze ayırmak zorundayız. Oyunda bu duruma mutlaka dikkat edin.
Bu tarz açık dünya hayatta kalma oyunlarını seviyorsanız ve zombi temalı bir deneyime atılmak istiyorsanız bu oyuna bir göz atabilirsiniz. Dying Light oyuncuların çok sevdiği bir yapıyı bizlere sunuyor ve kesinlikle oynamanız gereken yapımların ortasında yer alıyor diyebilirim.
– Fallout: Yeni Vegas (24 TL)
 
 
Fallout serisinde değerli bir yere sahip olan New Vegas, gerçekten güzel bir açık dünya aksiyon rol yapma deneyimini bizlere aktarıyor. Çorak araziye atıldığımız oyunda bir yandan karakterimizi geliştirirken bir yandan da burada hayatta kalmaya çalışıyoruz. Oyunda klasik Fallout yapısı bize aktarılmış durumda ve şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 24 TL’ye satışta. Kesinlikle oynamanız ve açık dünya yardımı yapmanız gereken oyunlardan biri olduğunu söyleyebilirim. Oyunu oynamadıysanız kesinlikle oynamanızı tavsiye ederim.
 
– Epik Oyunlar sayfası
Fallout: New Vegas’ta uçsuz bucaksız ve çorak topraklara atılır, burada hayatta kalma çabasına başlar ve burada diğer kurtulanlarla ve hayatta kalanlarla tanışabiliriz. Oyunda çeşitli ırklar bulunuyor ve bu ırkların her birinin kendine has yapısı ve dinamikleri bulunuyor. Tabi oyun içinde farklı yaşayan gruplarla her an iletişimimizi kesebilir, onlarla dost ya da düşman olabiliriz. Hangi kümeye yönelmek isterseniz, gerçeğin olduğu kümeye yönelebilir ve onların misyonunu yerine getirerek onlarla olan bağlarınızı düzene sokabilirsiniz. Bundan dolayı oyunda geniş bir özgürlük ve diyalog sistemi bizlere aktarılıyor.
 
 
Fallout: New Vegas’ta hayatta kalabilmek için öncelikle karakterimizi geliştirmemiz gerekiyor ve bu karakter geliştirme ekranı ile birlikte yeni yetenek ve özelliklerin kilidini açabiliyoruz. Her yeni seviye ile ilerlememizi ikiye katlayabiliriz. Bu yapımda garip yaratıklarla karşılaşabiliyoruz çünkü bulunduğumuz ortamda kıyamet sonrası bir yapı bize aktarılıyor. Bundan dolayı burada farklı durumlara maruz kalmış yaratıklar var ve bu yaratıklar tuhaf karakterler olarak karşıma çıkabiliyor. Oyunda çıktığımız bu macerada bir yandan hayatta kalmaya çalışıyoruz, diğer yandan da burada temel mekanikleri öğreniyoruz ve istediğimiz gibi silahları alabiliyoruz. Yakın dövüş istiyorsak, orta menzilli silahları seçerek düşmanlara karşı buraya gelebiliriz. Aynı zamanda geniş bir dünyaya aktarılır ve bu dünyada genel olarak bize çorak topraklar kalır. Oyunda farklı bölgelere ilerleyerek bu alanlardaki canlı kümeleriyle birlikte buluşup bu canlı kümelerin ortasına girebiliyoruz. Onlardan çeşitli görevler alabilir ve bu görevleri yerine getirerek birçok ödül alabiliriz.
Oyunda gezerken ve keşfederken yeni içerikleri ve bu bağlamda farklı sırları ortaya çıkarabilirsiniz. Bu nedenle oyunda sürekli dolaşmak ve çevreyi keşfetmek çok değerli. Bu keşif ile siz de yeni içerik ve araçlara sahip olabilir ve bu sayede yeni sırlar açığa çıkarılabilir.
 
 
Amerika’nın güneybatısında geçen bu yapım, ışınlanmış yaratıklar ve yaratıklarla karşılaşabileceğimiz, nükleer atıkların olduğu bir dünyada geçiyor. Oyunda yapılacak çok iş var ve bazen bu açık dünyada kendimizi kaybedebiliyoruz. Oyunda farklı ve keşfedilmemiş noktalar var ve elbette onları ortaya çıkarmak için dolaşabiliriz. Uzun soluklu bir yapıyı bizlere aktaran bu ima ile kesinlikle alıp oynamanız gerekiyor. Yukarıda da belirttiğim gibi oyun şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 24 Türk Lirası’na satılıyor. Oldukça ucuz bir formda gelen bu oyunu kütüphanenize indirebilir ve derin bir aksiyon rol yapma deneyimi yaşayabilirsiniz.
– FIFA 23 (174TL)
 
Futbol oyunları denilince akla FIFA gelir ve bu bağlamda futbol severlerin uğrak noktası haline gelir. Şu anda FIFA 23, Epic Games indirimleri kapsamında 174 TL’den satışta. FIFA serisinin son oyunu olan bu yapım, çeşitli teknolojilerle destekleniyor ve bizlere gerçekçi bir spor deneyimi sunmayı amaçlıyor. Oyunda klasik futbol modlarının yanı sıra dünya kupaları ve kadınlara özel hazırlanmış çeşitli içerikler yer alıyor. Ayrıca bu yapımda online olarak yer alabilir ve diğer oyuncularla birlikte bu sportif çabaya ortak olabilirsiniz.
 
– Epik Oyunlar sayfası
Oyunda yine kendi mesleğinizi oluşturabileceğiniz “Kariyer modu” bulunuyor. Bu modda dilediğiniz gibi kendi mesleğinize odaklanabilir ve zirveye çıkmayı deneyebilirsiniz. Bu modda kendi kulübünüzü özelleştirebilir ve hayalinizdeki takımı oyuna dahil edebilirsiniz. Yine bununla birlikte kendi takımınızı dilediğiniz gibi kurabilir, çeşitli transferler yapabilir ve gruba yeni bir canlılık getirebilirsiniz. Ayrıca oyuna istediğiniz taktiği uygulayabilir ve yatırdığınız kadar kazanabilir, yatırdığınız kadar oyunu kazanabilir ve oyunu kazanabilirsiniz. Ayrıca bir yatırımla kulübünüze yeni oyuncular transfer edebiliyorsunuz. Klasik bir meslek modu olarak karşımıza çıkan bu mod ile tabii ki kendi kadronuzu dilediğiniz gibi kurabiliyorsunuz ve oyuncular bu modda genel olarak takılabiliyor.
 
 
Son olarak oyunu tek oyunculu veya çevrimiçi olarak oynayabilir ve rütbeleri tırmanmaya hazırlanabilirsiniz. Alışılmış erkek futbolunun yanı sıra kadın futbolunun da yer alması diğer oyuncuları bu oyuna çeken özelliklerden biri diyebilirim. Son olarak kadın futbolunun da ilk kez seriye eklenmesiyle birlikte yeni bir soluk getirilmeye çalışıldı. Bu, gelecekte daha fazla kadın futbolu içeriğinin bize aktarılacağı anlamına geliyor.
Futboldan uzaksanız ve spor oyunlarıyla ilgilenmiyorsanız bu oyuna tekrar giriş yapıp isterseniz klavye ile isterseniz controller ile dalış yapabilirsiniz. Tabii oyuna alışmak için öncelikle eğitim modlarına geçebilir ve oyun mekaniklerini dilediğiniz gibi öğrenebilirsiniz. Oyunu öğrenmek için bunun yanı sıra antrenman modu dışında hazırlık maçlarına geçebilir ve istediğiniz grubu alıp burada çeşitli maçlara girebilirsiniz. Burada oyuna istediğiniz formda alışabilir ve oynadıkça mekaniklere daha çok hakim olabilirsiniz.
 
 
Futbolcular tarafından oynanan bir yapımdır ve FIFA 23 futbol severlerin uğrak noktasıdır. Oyun her yeni oyunla gelişmeye devam ediyor ve bu bağlamda bizlere daha gerçekçi ve yenilikçi bir spor deneyimi aktarmak istiyor. Tabii ki serinin önceki yapımlarında olduğu gibi oyunda da çeşitli hamleler yapabiliyor ve kendi oyuncunuzu dilediğiniz gibi yönetebiliyorsunuz. Klasik futbol deneyimini bizlere aktaran bu ipucunu dilediğiniz gibi oynayabiliyorsunuz ve artık oldukça ucuz bir formda karşımıza çıktığını söyleyebilirim. Yukarıda da belirttiğim gibi oyun Epic Games indirimleri kapsamında 174 Türk Lirası’na satılıyor.
FIFA serisinin son oyunu olarak karşımıza çıkacak olan bu yapım, önümüzdeki dönemde adı EA Sport FC 24 olarak değişecek. Bundan dolayı FIFA serisinin sona erdiği bir yapım olarak bu oyunu kütüphanenize ekleyebilir ve dilediğiniz gibi oynayabilirsiniz.
– Bir Veba Masalı: Masumiyet (50 TL)
 
 
İki kardeşin hikayesini anlatan aksiyon macera oyunu şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 50 TL’den satışta. Oldukça ucuz olan bu oyunu mutlaka oynamalı ve bir göz atmalısınız. Oyunda veba salgınının harap ettiği bir dünyada geçiyoruz ve çare ararken fareleri kontrol etmeyi öğreniyoruz. Bu farelerden oldukça fazla çekiyoruz ve oyun sırasında bu farelere her zaman dahil olabiliyoruz.
 
– Epik Oyunlar sayfası
Geniş kapsamlı bir aksiyon-macera içeriği bizlere aktarılan oyunda tek oyunculu ve hikaye odaklı bir yapım bizlere sunuluyor. Yukarıda da belirttiğim gibi oyun veba salgınının harap ettiği bir dünyada geçiyor ve bu salgından kurtulmak için çeşitli adımların atıldığını görebiliyoruz. Oyunda yaşayan sadece birkaç kişi var ve bu kişilerden çeşitli yardımlar alabiliyoruz. Elbette oyun içerisinde çeşitli becerilere sahip olduğumuzu öğrenebiliyoruz ve artık bu veba salgınına neden olan fareleri kontrol edebiliyoruz. Bu kontrol etme durumu ile birlikte fareleri istediğimiz gibi kontrol edebiliyor ve karşımıza çıkan bulmacaları bu fareler aracılığıyla çözebiliyoruz. Elbette fareler belli noktalarda çeşitli zorlukları da beraberinde getiriyor mutlaka ve biz de burada platform ve puzzle unsurlarını istediğimiz gibi çözmeye çalışıyoruz.
 
 
Oyunda belirli alanlarda aksiyon içeriğine dalabiliyorsunuz ve bu alanlar oldukça kısıtlı. Oyunda daha çok kapatma odaklı ve bulmaca odaklı bir yapı bizlere aktarılıyor ve kendimizi her zaman düşmanlardan saklanırken ve onların arkasından iş yaparken görebiliriz. Bu sayede oyundaki bu örtük yapı ile ilerleyebiliyor ve karşımıza çıkan zorlukların üstesinden gelmeye başlıyoruz. Oyunda farklı bölgelere hatasız ilerleyebiliyorsunuz ve her bölgenin kendine has zorlukları ve yapısı bulunuyor. Keyifli bir hikaye içeriğine yer veren oyunda çeşitli görsellerle de karşılaşabiliyoruz. Tabii bu görseller oldukça güzel karşımıza çıkıyor ve oyunun hem animasyonlarının hem de grafiklerinin oldukça tatmin edici olduğunu söyleyebilirim.
A Plague Tale: Innocence’da ana karakterimizin elinde bir sapan var ve bu sapanla düşmanları istediğimiz formda yenebiliyoruz. Elbette karakterimizde çeşitli geliştirmeler var ve bu iyileştirmelerle birlikte sapanımızı daha da güçlendirip taş atma süremizi kısaltabiliyoruz. Bu türden çeşitli takviyeler de oyunda yer alıyor ve zaman zaman bu takviyeleri kullanmamız gerekiyor. Elbette karakterimizi ve sapanımızı ne kadar güçlendirirsek o kadar çok düşmanı ortadan kaldırabilir ve karşımıza çıkan askerleri tek atışla indirebiliriz.
 
 
Karanlık ve renkli bir atmosferin hakim olduğu bir dünyaya atılıyoruz ve yapımda Amicia ve Hugo kardeşlerin hikayesini tamamlamaya çalışıyoruz ve bu kardeşlerin bir güce sahip olduğunu öğrenebiliyoruz. Elbette seçilen taraf olduğumuz bu oyunda alışılagelmiş düşmanlar dışında yenmemiz gereken işveren savaşları da bulunuyor. Elbette bu işveren savaşları bulmaca içerikleriyle birlikte geliyor ve bunları aşmak bizim işimiz. Oyunda bu işveren savaşları uzun soluklu savaş deneyimlerini bizlere aktarıyor ve zaman zaman yoğun deneyimlerinden dolayı yeniden başlamak zorunda kalıyoruz.
Kısacası oyun şu anda Epic Games indirimleri kapsamında oldukça ucuz. Kesinlikle oynamanız ve kitaplığınızda bulundurmanız gereken yapımlardan biri diyebilirim. Yukarıda da belirttiğim gibi oyunda hikaye odaklı ve tek oyunculu bir yapı bizlere aktarılıyor. Oyundaki bulmacaları ima edilen unsurlarla birlikte çözmeye çalışıyoruz.
 
– Metro: 2033 Redux / Metro: Last Light Redux (3 TL / 4 TL)
 
 
Epic Games indirimleri kapsamında mutlaka almanız ve kitaplığınızda bulundurmanız gereken iki oyun daha var. Metro: 2033 Redux ve Metro: Last Light Redux oyunları ücretsiz olarak sunulurken, 2033 3 TL, Last Light 4 TL’den satışa çıkıyor. Oyunlar, kıyamet sonrası ortamın yanı sıra çok hoş bir hikaye ve tek oyunculu deneyim aktarıyor.
 
– Metro 2033 Tekrarı
– Metro Son Işık Redux
Yer altında ve tünellerde yaşayacağımız oyunda istediğimiz gibi ilerleyip çeşitli maceralara ve görevlere atılacağımız bir komite bulunuyor. Elbette oyundaki dünya tamamen ortadan kalkmış ve post-apokaliptik bir ortama bürünmüş bir yapı aktarıyor bu yüzden yüzeye çıkmak için çeşitli ekipmanlarımızı yanımızda bulundurmamız gerekiyor. Bu nedenle oyunda yüzeye çıkmak oldukça tehlikeli ancak bazı görevler metro yerine yüzeyde yapılıyor.
 
 
Oyunda çeşitli görevler bizlere aktarılıyor ve bu görevlerde zaman zaman zorlandığımızı hissedebiliyoruz. Oyunda tünellerde ilerleyebiliyor, farklı canlı kümelerinin ortasına girebiliyor ve burada yeni görevler başararak yeni karakterlerle tanışabiliyoruz. Bu bölgelere hatasız ilerleyip oyun içerisinde farklı canlı gruplarıyla tanıştıktan sonra yüzeye çıkma serüvenimiz başlıyor. Çünkü yüzeye çıktığımızda radyasyonun bazı bölgelerde oldukça yoğun olduğunu hissedebiliyoruz ve bunun için de tabii ki yüzümüze maske takmamız gerekiyor. Maskemizin mutlaka oksijen ölçümü vardır ve bu maskenin oksijen tüpünü makul aralıklarla değiştirmemiz gerekmektedir. Aksi halde karakterimiz burada boğulabilir ve maalesef hayatı son bulabilir.
Metro oyunlarında yer aldığımız sürece farklı yaratıklar ve ışınlanmış yaratıklarla karşılaşabiliyor ve onları yenmek için elimizdeki silahları kullanabiliyoruz. Oyunda farklı silahlar bulunuyor ve geniş silah kütüphanesi ile düşmanların üzerine yürüyüp bu yaratıkları istediğimiz gibi avlayabiliyoruz. Oyunda makineli tüfeklerden tabancalara, av tüfeğinden farklı silahlara kadar çeşitli mühimmat türleri var ve bunları envanterimize koyabiliriz. Bu silahları tekrar elde etmek için bu yaşayan kümelerin ortasına girip burada çeşitli ticaretler yapabiliriz. Buradaki satıcılarla birlikte onlardan nadide silahlar alıp onlarla birlikte düşmanları ortadan kaldırabiliyoruz. Alışılmış düşmanların yanı sıra oyunda daha güçlü düşmanlar da bulunuyor ve onları yenmek elbette güçlü bir deneyim arıyor.
 
 
Epic Dimple indirimleri kapsamında alınabilecek güzel yapım ve dizilerden biri olan Metro oldukça ucuz ve bu fırsatlardan ücretsiz olarak yararlanabiliyorsunuz. Bu sayede oyunun hikayesini tamamlayabilir ve üçüncü oyuna yelken açabilirsiniz. Oyunda hikayeler birbirine bağlı ve yapacağınız atılıma göre oyun sonunda farklı noktalar görmeniz mümkün. Bu yapımda yaptığınız atılımlar oyunun sonunu etkileyebiliyor ve bu da farklı olaylar yaratıyor. Bu nedenle her oyuncu oyun içerisinde farklı bir deneyim yaşayabiliyor ve bu deneyim ile farklı sonlara ulaşılabiliyor.
 
– Metro Çıkışı (37 TL)
 
 
Metro serisinin son oyunu Exodus, Epic Games indirimleri kapsamında şu an 37 TL’ye satışta. Metro serisinin hikayesini sonlandıran oyunda elbette gerçekçi animasyonlar ve daha iyi grafikler yüzleri bekliyor ve burada farklı bir yapıyla karşılaşıyoruz. Oyun apokaliptik bir ortamda geçiyor ve bu bölgeleri istediğimiz gibi belirli alanlara ilerleyerek hatasız bir şekilde keşfedebiliyoruz ve serinin ilk iki oyununda olduğu gibi bir yapı bizi bekliyor. Kıyamet sonrası bu yapımda elbette ilk iki yapımda olduğu gibi elimize farklı silahlar alabiliyoruz ve bu silahlarla düşmanları ve ışınlanmış yaratıkları ortadan kaldırabiliyoruz. Tabii serinin diğer oyunlarında olduğu gibi burada da farklı karakterler yer alıyor ve burada yaşayan kümelerin tam ortasına dahil olabiliyoruz.
 
– Epic Games sayfası
İlk iki oyunun daha gelişmiş ve genişletilmiş versiyonu olan bu üçüncü oyun, farklı ek paketler de içeriyor. Hem ana hikayeyi genişleten hem de farklı içerikler ekleyen bu ek paketler ile birlikte gelip düşmanlara istediğimiz biçimde yaklaşabiliyoruz, ayrıca istersek gizlice öldürebiliyoruz ya da direkt aksiyona dalarak onları ortadan kaldırabiliyoruz. Exodus’ta bu yaklaşım tamamen sizinle alakalı olarak belirlenebiliyor ve her oyuncu bu itemleri istediği formda deneyimleyebiliyor. Bazı oyuncular hemen aksiyona atlayıp düşmanlarının üzerine mermi yağdırmayı severken, bazı oyuncular tek bir saldırıda gizli eşyalar kullanarak düşmanları tek tek sinsice öldürebilir. Bu yaklaşım tamamen size kalmış.
 
 
Sürükleyici bir hikaye ve içeriği bizlere aktaran oyunda elbette gerilim dolu anlar da bizlere aktarılıyor. Çünkü zaman zaman bu canlıların karşımıza çıktığını görebiliyoruz ve bu da bizi korkutan unsurlardan birkaçı. Bu nedenle, oyunda her zaman ilerleyebilir ve yüzeyde olduğumuz her an düşman tiplerini deneyimleyebiliriz. Elbette onları ortadan kaldırmak gerekiyor çünkü bu düşmanlar doğrudan gördükleri her insana saldırıyorlar ve farklı yeteneklerle üzerimize gelebiliyorlar. Oyunda farklı türde yaratıklar var ve bu yaratık türlerinin her birinin farklı saldırı stilleri ve hareket yetenekleri var. Bu nedenle öncelikle onlara nasıl davrandığını öğrenmemiz ve buna göre savunmamızı yapmamız gerekiyor. Bu oyunda düşmanları yanımıza getirmemek çok değerli ve tabii ki nişancılık oyununda cephanemiz ve cephanemiz her zaman yanımızda olmalı. Ancak bu şekilde hayatta kalabilir ve sağı ve solu keşfedebiliriz.
Oyunda sağa sola keşif yaparak çeşitli ganimet ve cephane elde edebiliyoruz ve burada farklı bonuslarla karşılaşabiliyoruz. Oyunda çevreyi keşfetmek elbette çok önemli çünkü oyunda cephanemiz ve gaz maskesi tüpümüz her zaman azalıyor. Bu nedenle çevreyi keşfederek bu cephaneleri yenileyebilir, böylece hayatta kalma şansımızı daha da artırabiliriz.
 
 
Epic Games indirimleri kapsamında 37 Türk lirasından satışa sunulan bu yapım oldukça ucuz. Bu oyun kesinlikle kitaplığınızda olması gereken yapımlardan biri. Bu oyunu satın alarak Metro üçlemesini tamamen bitirebilir ve hikayeyi bir kenara bırakabilirsiniz. Bu nedenle, emrinizde güzel ve ucuz bir dizi var. Sizi uzun süre meşgul edecek bu seri ile kendi kıyamet sonrası maceranıza atılabilir ve hikayeyi tamamen bitirip tamamlayabilirsiniz.
 
– Celeste (7 TL)
 
 
Platform deneyimini piksel grafikleriyle aktaran Celeste, Epic Games indirimleri kapsamında şu an 7 TL’den satışta. Oyunun normal fiyatı 31 lira. Değerli bir deneyim olmasa da 7 Türk Lirası da oldukça ucuz ve eğer platform oyunlarını seviyorsanız bu oyuna mutlaka göz atmalısınız. Oyunda güçlü bir deneyim bizi bekliyor ve çeşitli platform öğeleriyle karşılaşabiliyoruz ve elbette bu platform zorluklarını aşmak için karakterimize hakim olmaya çalışıyoruz.
 
– Epic Games sayfası
Celeste’deki geliştirici ekip, bu platform zorlukları üzerinde çok çalıştı ve bize güçlü bir deneyimin kapısını açtı. Oyunda kontrol ettiğimiz karakter ile birlikte her zaman farklı platformlara hatasız ilerleyebiliyoruz, farklı bölgelere doğru adımlar atabiliyoruz ve oyunun adından da anlaşılacağı gibi asıl hedefimiz Celeste Dağı’na ulaşmak. Oyunda bu amaç doğrultusunda ilerleyebiliyor ve zirvelere hatasız çıkmaya çalışabiliyoruz ve bu bağlamda yüzlerce zorlukla karşılaşıyoruz. Elbette bu zorlukların üstesinden gelebilmek için sahip olduğumuz karakteri doğru bir şekilde ve doğru bir biçimde kullanmamız gerekiyor. Bunun yanında ataklarımızı zamanlamayı doğru bir şekilde tutarak yapmamız gerekiyor.
 
 
Oyunda farklı bölgelere doğru ilerleyerek burada yeni zorluklarla karşılaşabileceğimiz gibi suyun altına girip yüzeye de çıkabiliyoruz. Oyunda karlı alanlara gerçek bir geçiş yapabiliyoruz, bu alanlardaki keskin kenarlı alanlara doğru bir şekilde dokunmamaya çalışıyoruz ve bunların üzerinden atlayarak diğer tarafa geçmeye çalışıyoruz. Elbette geliştirici ekibin belirttiği üzere oyunda 700’den fazla farklı platform zorluğu ve çabası bulunuyor. Dolayısıyla oyundaki bu zorluklarla birlikte elbette güçlü bir deneyime de sahibiz. Tabi ki oyun içerisinde bu yerleri aşmak için karakterimizin çeşitli yeteneklerinden faydalanmaya çalışıyoruz ve bu piksel macerada kendi yolumuzu bulmaya çalışıyoruz. Tek oyunculu ve hikaye odaklı bir yapı aktaran oyunda arka planda çeşitli diyaloglar ile bu hikayenin gidişatına şahit olabiliyoruz.
Bu tarz oyunlarda fon müziğinin çok değerli olduğunu bilirsiniz ve bu oyun müzik anlamında oldukça başarılıdır. Elbette bölümleri ve güçlü içerikleri geçmeye çalışırken bu müzikler ile kendimizi oyun içinde daha iyi bir adam haline de getirebiliyoruz ve bu şiddet içerikli platform unsurları ile çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Güçlü bir tecrübenin bizlere aktarıldığı oyunda elbette buraları aşacak kadar oyundaki karakterimizin mekaniklerini öğrenmeli ve bu bağlamda hatasız bir usta olma yolunda ilerlemeliyiz. Elbette oyunda ne kadar çok zaman harcarsanız o kadar çok dinamikte ustalaşabilir, böylece platformları düzgün bir şekilde geçebilirsiniz.
 
 
Epic Games indirimleri kapsamında oldukça ucuz olan bu platform macera oyunu oldukça ucuz bir fiyata listelerde kendine yer buluyor. Bu oyunu buraya eklememin sebebi tabii ki platform oyunlarını seven ve listelerde görmek isteyen oyuncuların olması ve listeler hep bire bir oyunlar etrafında döndüğü için listeleri biraz daha genişletmek ve farklı oyunları buraya dahil etmek gerekiyor. Celest’i de fırsat buldukça oynayabileceğiniz ve farklı bir maceraya atılabileceğiniz bir yapım olarak tavsiye edebilirim.
 
– Amnezi: Sığınak (160 TL)
 
 
Kısa bir süre önce kaygı ve gerilim içerikleriyle piyasaya çıkan Amnesia: The Bunker, şu anda Epic Games indirimleri kapsamında 160 TL’ye satılıyor. Tabii yeni bir oyun olmasına rağmen çok güzel fiyatlandırmalarla listelerde kendine yer buluyor ve oyunda hem korku dolu hem de gerilim dolu anlar yaşayabiliyoruz. 1. Dünya Savaşı sığınağında ilerleyebildiğimiz ve bu terk edilmiş sığınakta kendi yolumuzu bulabildiğimiz yapımda, garip yaratıklarla karşılaşabiliyor ve aynı anda ürkütücü kısımlarla karşılaşabiliyoruz.
 
– Epic Games sayfası
Fransız askeri olarak oynayabileceğimiz bu yapıda bu sığınaklarda yolumuzu bulmaya çalışıyoruz, sağı solu keşfedebiliyor, sağdan sola çeşitli nesneleri toplayabiliyoruz. Tabii sağ ve solun keşfi burada büyük önem taşıyor çünkü oyunda hem aydınlatma hem de farklı silahlara sahip olabiliyoruz. Bu silah ile karşımıza çıkan yaratıkları ve korkutucu unsurları ortadan kaldırmaya ve onları korkutmaya çalışıyoruz. Bunun yanı sıra oyunda bizi bekleyen karanlık bir atmosferden dolayı bir sığınakta olduğumuz için tabi ki ışığımızı sürekli açık tutmalı ve ışığın sürekli açık kalmasını sağlamalıyız. Işık söner sönmez, sonumuz geldi demektir.
 
 
Sığınakları keşfederken bu kabuslardan kaçmak için elimizden gelenin en iyisini yapıyoruz ve elimizdeki altı patlayıcı ile ilerlemeye başlıyoruz. Oyunda dinamo tabanlı bir el fenerimiz var ve onu sürekli elimizle şarj etmemiz gerekiyor. Tabii bu şarjla birlikte ışığımızın kaynağı her zaman yanabiliyor, bu yüzden sınırlı donanımla birlikte ilerlemeye başlıyoruz. Oyunda hem hayatta kalma hem de kaygı ve gerilim unsurları olduğu için oyunda bu sınırlı kaynaklarla ilerleyebiliyoruz ve bu kaynakların tükenmemesi için elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Oyunda tüm bu unsurların yanı sıra yapacağımız atılımların çeşitliliği de bulunuyor. Oyunda farklı anlarla karşılaşıyoruz ve yaptığımız her hareketin bir sonucu var. Dolayısıyla bu eylemlerin sonucu ile her oyuncu burada farklı bir deneyim elde edebilir.
Yarı açık bir dünyada bulunduğumuz yapımda her zaman sorunları kendi yöntemimizle çözmeye çalışıyoruz ve burada çeşitli sırları açığa çıkarabiliyoruz. Tabii bu sığınakta neler olup bittiğini, savaş sırasında burada neler olduğunu ve tüm bu askerlerin nereye kaybolduğunu öğrenmek tamamen bizim işimiz. Bu sığınakta ilerlemeye başlıyoruz ve tabii ki her zaman arkamızı kollamaya çalışıyoruz ve kaynak bulmak için sağda solda aramaya başlıyoruz. Yaşam mücadelesi verdiğimiz oyunda değeri ne olursa olsun ışıkları hep açık tutmaya çalışıyoruz ve bu oyunda bu sığınaktan kaçmaya çalışıyoruz.
 
 
Epic Games indirimleri kapsamında ucuz bir formda karşımıza çıkan bu yapımda fizik temelli mekanikler bizleri bekliyor. Bu temel yapı aslında atılımlarımıza tepki veren bir dünya ile buluşuyor ve bu sayede oyundaki hareketlerimizin sonuçlarını görebiliyoruz. Çizgisel olmayan bir hikayenin içeriğini ve yapısını aktaran bu oyunda her oyuncu farklı bir deneyim yaşayabiliyor ve farklı noktalardan başlayabiliyor. Dolayısıyla oyundaki bu genişlik bizim için gerçekten bir artı. Bu tarz kaygı oyunlarından ve gerilim öğelerinden hoşlanıyorsanız, bu oyuna bir göz atabilir ve deneyebilirsiniz. Oyunun Steam sayfasına baktığımızda buradaki oyuncuların birçoğunun beğendiğini söyleyebiliriz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu