Haber

Esenyurt’ta Tekel Bayisinde İki Kişi Öldürüldü, Şüpheliler Yakalandı

ESENYURT’ta bir tekel satıcısında iki kişiyi öldürmek suçundan adliyeye sevk edilen Tarık Özer ve oğlu Azat Özer’in, Büyükçekmece’de kendilerine ait villalarının inşaatına saklanırken yakalandıkları belirlendi. peynir ve ekmek almaya gitti. Poliste ifade veren Tarık Özer’in, “Benden 1 milyon 350 bin liralık demir aldılar. İki ayrı senet yaptık. İlk faturayı parça parça ödediler. İkinci fatura için parayı almalarını, avukatlarımdan gerekli işlemin yapılmasını istedim.”

BÜYÜKÇEKMECEDE YARI BİTMİŞ BİR VİLLA İÇİNDE GİZLİDİRLER

Esenyurt’taki saldırının ardından zanlılar adliyeye sevk edilirken, soruşturmaya ilişkin yeni detaylar ortaya çıktı. Polisin sıkı gözetimi altında bulunan Tarık Özer ve oğlu Azat Özer’in olayın ardından Büyükçekmece’de inşaat halindeki villalarına saklandıkları belirlendi.

TANINMAK İÇİN SAÇLARINI KESTİ

Olayın ardından zanlıların önce kendi evlerine gittikleri, burada Tarık Özer’in tanınmamak için eşyalarını alıp saçlarını kestikleri belirlendi. Tarık Özer ve Azat Özer’in daha sonra saklanmak için Büyükçekmece’deki şantiyeye gittikleri öğrenildi.

Kaçtığı dönemi polise anlatan Tarık Özer, 3 kez bakkaldan peynir ve ekmek almak için dışarı çıktığını, her seferinde de bakkalda televizyonda kendi fotoğrafını gördüğünü söyledi. İki zanlının yerlerini belirleyen cinayet büro amirliğine bağlı ekiplerin operasyon düzenleyerek zanlıları gözaltına aldığı kaydedildi.

POLİS ŞÜPHELİ TEKNEYİ ÇALIŞIR DURUMDA DURDURDU Polisin yaptığı soruşturmada, Tarık Özer’in bir arkadaşıyla ilgili olarak Tuzla’da demirleyen bir teknenin GPS sinyalini kapatarak Büyükçekmece yönüne hareket ettiği belirlendi. Şüphelilerin bu botla kaçmaları ihtimaline karşı deniz polisinin harekete geçerek Büyükçekmece’de botu durdurarak olası bir kaçışı engellediği öğrenildi.

“BENDEN 1 MİLYON 350 BİN LİRALIK DEMİR ALDLAR YARIM PARASINI ÖDEMEZLER” Cinayet Büro Amirliği’nde yapılan sorguda olayı ayrıntılı olarak anlatan Tarık Özer, “Onlara 1 milyon 350 TL’lik inşaat sattım. demir geçen mayıs ayında iki ayrı senet yaptırdık yanlarına ilk senet parça parça ama ikinci senet hiç ödenmedi.birkaç kişiyi araya girerek ödemeye ikna etmeye çalıştım.yine ödemeyince Avukatlarıma hakkımı almaları talimatını verdim.

“ÖNCE DİKKATLİ YAPMADIM. SONRA KONUŞMAYA KARAR VERDİM.” İnfaz davası açıldığında önce kendisinin görmesini umursamadığını söyleyen Tarık Özer, “Ancak eve gittiğimde oğlum ve ağabeyimin bu paylaşımlardan dolayı üzüldüğünü gördüm. Karar verdik. olay yerine gidip konuşmaktı. Gittiğimizde amacımız tamamen konuşmaktı. İçeri girip babalarını sorduk. Telefon ettiler ama açan olmadı. Sonra ortam bir an gerildi” dedi.

“Ne yaptığımı hatırlamıyorum” Olay anında karşı taraftan ilk silahı çekip ateş ettiğini belirten Tarık Özer, “Kardeşimi daha önce de vurmuşlardı. Kargaşada silah patlayınca ben gördüm. Yere kan düştü, kendimi kaybettim. O an kendimi kaybettim. Ne yaptığımı hatırlamıyorum. Bunu fark ettim. Çok üzgünüm” dedi.

SİLAHLAR KİŞİ GİBİ LİSANSLI VE MÜLKİYETLİDİR

Öte yandan olayda kullanılan tabancaların, çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Murat Özer’e ait olduğu belirlendi. Bu silahları bulundurma ruhsatının Tarık Özer’de, taşıma ruhsatının ise Murat Özer’de olduğu öğrenildi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu