Yaşam

Hande Erçel ve Hakan Sabancı Paris Tatilinden Döndü

Ünlü oyuncu Hande Erçel ile iş insanı Hakan Sabancı’nın Paris tatili magazin gündeminde. Bir süredir gündemde olan Hande Erçel ve Hakan Sabancı, Paris tatillerinden döndüler. Detaylar burada;

gözleri kamaşmış

Çift, Paris’in en lüks otellerinden birinde konakladı. Tatil fotoğraflarına göre Hande Erçel, şık kıyafetleri ve takılarıyla göz kamaştırdı.

Magazin Gündemini Oynuyorlar mı?

Hande Erçel ile Hakan Sabancı arasındaki aşk tartışmaları bir süredir magazin gündemini meşgul ediyor. Çift daha önce de tatil fotoğraflarını takipçileriyle paylaşmış ancak aşk iddialarını doğrulamamıştı. Hande Erçel ve Hakan Sabancı’nın Paris tatilinin ardından bir açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu.

Takipçileri Hande Erçel ve Hakan Sabancı’nın aşklarını onaylamasını bekliyor. Çiftin samimi pozları takipçilerini heyecanlandırırken, bazıları da magazin gündemine aldıklarını iddia ediyor. Hande Erçel ve Hakan Sabancı hakkında sosyal medyada binlerce yorum yapıldı. Çiftin aşkını kutlayanlar olduğu gibi ilgiyi samimiyetsiz bulanlar da var.
Hande Erçel’in menajeri ve Hakan Sabancı’nın ofisi, magazin haberleri hakkında henüz bir açıklama yapmadı. Hande Erçel’in yeni dizisi Hakan Sabancı’nın iş yoğunluğu göz önüne alındığında çiftin yakın zamanda aşk hayatlarıyla ilgili resmi bir açıklama yapması beklenmiyor.

Hande Erçel ve Hakan Sabancı Paris Tatilinden Döndü

Bir süredir Paris’te bulunan çift, bugün havalimanında kameralara yansıdı. Artık bağlarını gözden uzak tutmayan ikili kameramanları görünce samimi ve sıcaktı. Basın mensuplarının tatillerinin nasıl geçtiği sorusuna Hande Erçel, “Güzel bir tatil geçirdik, her şey çok güzeldi” yanıtını verdi.

Sosyetenin çapkın adamı Hakan Sabancı, ilişkisiyle ilgili yaptığı açıklamayla magazin basınının gündemine düştü. Bir süredir Erçel’le birlikte olan Sabancı, ilişkisi sorulduğunda ‘ciddi bir ilişki’ olduğunu açıkladı.

Hakan Sabancı kimdir?

haber-hasankeyf.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu