Haber

Isuzu D-Max yenilenen cephesiyle pazarda daha güçlü ve iddialı

Anadolu Isuzu’nun pick-up pazarındaki tez temsilcisi Isuzu D-Max’in ön panjur ve jant tasarımı, kendi segmentindeki gücünü ve farklılığını daha iyi vurgulayacak şekilde yenilendi.

Türkiye’nin ticari araç markası Anadolu Isuzu, yeni ön ızgarası ve jant tasarımıyla daha da dinamik ve güçlü bir yapıya kavuşan Isuzu D-Max pick-up modellerini Nisan ayında pazara sunmuştur. Yenilenen ön ızgara ve yeni jant tasarımları, Isuzu D-Max’in üstün teknik özelliklerini ve dinamik karakterini daha iyi yansıtıyor.

Güçlü tasarımı ve üstün donanım özellikleriyle pick-up sınıfında standartları yükselten Isuzu D-Max, Anadolu Isuzu tarafından dört farklı donanım seviyesi ve yedi farklı versiyonla pazara sunuldu. Isuzu D-Max’in “V-Cross” ve “V-Joy” serileri, hem şehir içi hem de arazi koşullarında üstün sürüş konforu ve performans sunuyor. Isuzu D-Max’in “V-Go” serisi, temel iş gücü ihtiyaçlarının donanım seviyesini tam olarak karşılayacak şekilde tasarlanırken, “V-Life” serisi, iş dünyasının yanı sıra kişisel ve günlük kullanım için tercih eden müşteriler ile geliştirildi. ihtiyaçlar.

2020 yılında tasarımı tamamen yenilenen Isuzu D-Max pick-up ailesi, verimliliği ve performansı yüksek motor, araç güvenliğini ve dayanıklılığını artıran şasi, güçlü süspansiyon yapısı ve daha güçlü frenleme sağlayan özellikler sunuyor. 800 mm sudan geçiş yüksekliğine sahip, yaklaşma ve uzaklaşma açıları ile en zorlu koşullarda bile üstün hareket becerisi sunan Isuzu D-max ailesinin tüm versiyonları, Euro uyumlu motoru sayesinde yakıt tüketiminde de oldukça duyarlı. 6D emisyon standartları.

Isuzu D-Max’in 4×4 versiyonları, diferansiyel kilit sistemi, adaptif hız sabitleme, arka radar, yağmur ve ışık sensörü, kör nokta algılama, stereo kamera ve gelişmiş sürüş destek sistemleri (ADAS) ile arazi tutkunlarının taleplerine cevap verirken kullanıcılara sunulmaktadır. Üstün sürüş güvenliği sağlar. 9 inç dokunmatik multimedya, kablosuz Apple Car Play ve Android Auto ilişkisi, çift bölgeli dijital klima gibi özellikler, Isuzu D-max’in pazardaki konumunu daha da güçlendiriyor.

Isuzu D-Max, bi-LED ön farları, tasarımını pekiştiren yeni ön ızgarası ve tekerlekleri, çağdaş renk kombinasyonları, yan basamakları ve tavan rayları ile sportif ve agresif bir görünüme sahip. Dokuz farklı renk seçeneğiyle sunulan Isuzu D-Max, Avrupa’da Euro NCAP ve Avustralya’da ANCAP tarafından yapılan değerlendirmelerde 5 yıldız aldı.

Pick-up segmenti büyümeye devam ederken, Isuzu D-Max’in pazar payı her yıl artıyor

Anadolu Isuzu Ticari Fonksiyonlar Kümelenmesi Yöneticisi Hakan Kefoğlu, şunları söyledi:

“Türkiye’de her geçen yıl büyümesini artıran pick-up pazarındaki payımızı otomobil severlerden büyük beğeni toplayan Isuzu D-Max ailemiz ile büyütmeye devam ediyoruz. 2022 yılında D-Max satışlarımızı bir önceki yıla göre artırırken, bu segmentteki pazar payımızı da %6,5’ten %10,7’ye çıkardık. Isuzu D-Max, pazarın sürekli artan taleplerine cevap verirken, pick-up kullanıcı profilini de geliştirmeye devam ediyor. Binek araç konforu ve şehir içi kullanım için ideal özellikleri, iç ve dış tasarımında ticari araç kalıplarını yıkan çağdaş çizgileri ile Isuzu D-Max ile 2023 yılında pazar payımızı daha da artırmayı hedefliyoruz.”

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu