Yaşam

İzlerken ‘Bu Rolü Oynamak İçin Doğmuş’ Dedirten Başarılı Dizi ve Sinema Oyuncuları

Merhaba. Bugünlerde Twitter kullanıcıları dizi ve sinema karakterlerinin canlandırdığı roller için doğduklarını ‘Rol için doğmuş’ tweet’leri ile paylaşıyorlar. Bunlardan bazılarını bu içerikte bulabilirsiniz.

Bakalım hangi oyuncu hangi karakteri oynaması için yaratılmış? Detaylar içerikte!

17. Boran Kuzum – Leon

Boran Kuzum oynadığı dizi ve filmlerle adından söz ettiren genç bir oyuncudur. Ayrıca Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Leon karakteri ile büyük bir hayran kitlesi edinmiştir.

16. Ed Westwick – Chuck Bass

Dünyaca ünlü Gossip Girl dizisinin sevilen karakteri Chuck’a hayat veren oyuncu Ed Westwick de adından söz ettiren oyunculardan biri ve bu rol için yaratıldığı sanılıyor.

15. Miray Daner – Halit İkbal

Oyuncu Miray Daner, Vatanım Sensin dizisinde yazar Halit İkbal karakterine hayat vermektedir. Yazılarıyla bana Halide Edip’i hatırlatsa da kendisi kurmaca bir karakter ve tarihte böyle biri yok.

14. Ahsen Eroğlu – Dicle Ertem

Menajerim Orta dizisindeki Dicle Ertem rolüyle tanınan Ahsen Eroğlu, rol aldığı her projeyle adından söz ettiren bir oyuncu.

13. Aslıhan Malbora – Leyla

Hayatı ve erkekleri ciddiye almayan, bağımsız ve özgürce yaşayan Leyla’yı oynayan Aslıhan Malbora’nın bu rol için doğduğunu söylemek yanlış olmaz.

12. Aras Bulut İynemli – Yamaç Koçovalı

Aras Bulut İynemli’nin Çukur dizisinde canlandırdığı kurgusal karakter Yamaç, bir zamanlar Türk dizi tarihinin en tanınan ve sevilen karakteriydi.

11. Kaan Urgancıoğlu – Buyruk Kozcuoğlu

Kara Sevda dizisindeki Emir Kozcuoğlu rolüyle büyük başarı yakalayan Kaan Urgancıoğlu’nun canlandırdığı bu karakter, telefonun zil sesiyle bu karakterin hafızalarımıza asla kazınmayacak diyebileceğimiz bir yer.

10. Alperen Duymaz – Akgün Gökalp Taşkın

Alperen Duymaz’ın canlandırdığı duygusal ve çocuksu ruhuyla tanıdığımız Akgün, Türk dizi tarihinin en ikonik karakterlerinden biri olmaya aday.

9. Ahmet Kürşat Öcalan – Ersoy

‘Beğen’ dizisinde Ersoy karakterini canlandıran Ahmet Kürsat Öçalan, muzip tavırları ve kusursuz oyunculuğuyla bu karaktere tam uyuyor!

8. Murat Yıldırım – Ramo

Haksızlığa başkaldıran ve sevgiyi her şeyin önüne koyan Ramo’nun hikayesini Murat Yıldırım’ın oyunculuğuyla izlemek gerçekten çok iyi bir oyuncu kadrosu yapıldığını söylüyor.

7. Ebru Şahin – Akkız

8. yüzyılda Orta Asya’da bir dağ savaşçısı olan Ebru Şahin gibi Akkız’ı İslam’ın henüz hakim olmadığı topraklarda resmetmek kolay olmasa gerek.

6. Burak Sevinç – Fethi Kulaksız

Özel Kuvvetler Komutanlığı’nda görev alan Astsubay Fethi Kulaksız’ı başarıyla canlandıran Burak Sevinç, bu rol sayesinde daha da ünlendi.

5. Meryem Uzerli – Hürrem Sultan

Kanuni Sultan Süleyman’ın gözdesi Hürrem Sultan’ı kim oynadı diye sorsanız, eminim herkes bir ağızdan Meryem Uzerli diyecektir. Türkçe konuşması ve başarılı performansıyla bu rol için başka birini düşünmek ayıp olur.

4. Beren Saat – Bihter Ziyagil

Beren Saat Aşk-ı Memnu dizisinde ‘Ben ben, senin Bihterin!’ Çizgisine kadar mükemmel bir performans sergiledi. Bihter Ziyagil’den farklı düşünmek neredeyse imkansız.

3. Onur Seyit Yaran – Doruk Atakul

Kardeşlerim dizisinde canlandırdığı Doruk Atakul karakteri ile mesleğinde zirveye ulaşan Onur Seyit Yaran, bu rol sayesinde geniş bir hayran kitlesine ulaşmıştır. Herkes onun bu rol için doğduğunu düşünüyor.

2. Robert Pattinson – Edward Cullen

Dünyaca ünlü Alacakaranlık serisinin yüz yaşındaki solgun yüzlü vampiri Edward Cullen, günümüzde herkesin en sevdiği film karakterlerinden biridir. Pattinson, Edward’ı oynadığı için pişman olduğunu söylese de biz pek düşünmüyoruz.

1. Fahriye Evcen – Feride

Çılgın, sert ve vurdumduymaz bir kızı canlandıran Fahriye Evcen adeta bu karakteri üstlenmiş; o her zaman bir Çalıkuşu gibiydi. Dizide karakterle birlikte onun da gelişimini izlemek üzereyiz.

Bonus: Mustafa Sarıgül – Michael Scott

Mustafa Sarıgül bir İngiliz kızına aşık olur ama sonra onu terk eder. Kız İstanbul’dan ayrılırken duvara “Dikkat Sarıgül” yazıyor… Doğal olarak bu uydurma bir hikaye ama benim için üzerine hep yazılan ‘Bir Çare Sarıgül’ yazısı için sıra dışı bir kurgu. duvarlar bir süre Ayrıca bu seçimlerde çalışma hırsıyla The Office dizisindeki Michael Scott’a benzetilmesi de efsane bir olaydır.

O rol için doğmuşum dediğiniz oyuncular var mı? Yorumlarını bekliyoruz.

pervarihaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu