Haber

Jeremain Lens’ten çılgın sözler: Türkiye’nin en büyük derbisi…

Fransa’da 3. Lig gruplarından FC Versailles’da forma giyen Jeremain Lens, Fenerbahçe-Beşiktaş derbisi öncesi açıklamalarda bulundu.

Hollandalı oyuncu, hem Beşiktaş’ta hem de Fenerbahçe’de forma giydiği dönemleri anlattı.

Sports Digitale’e konuşan Lens şunları söyledi:

“En büyük derbi Fenerbahçe-Beşiktaş”

“Fenerbahçe’deyken Beşiktaş’a, Beşiktaş’tayken Fenerbahçe’ye karşı oynadım. İki takım arasındaki maçlar çok önemli. -Beşiktaş derbisi.”

“Beraberlik biter”

Dev maç için yorumunu da yapan oyuncu; “Bu sezon iki takımın da birkaç maçını izleme fırsatım oldu. Bence derbi berabere biter.”sözlerini harcadı.

“Fenerbahçe’de oynarken Beşiktaş’a deplasmanda gol atmıştım ama hakem düdüğünü çalmadığını söyledi ve golü iptal etti. O golü hatırlamıyorum. Fenerbahçe ile iç sahada oynadık. Beşiktaş’tayken ilk yarı 3-0.Bitti ama maç sonunda Fenerbahçe Vodafone Park’tan 3-3 ile ayrıldı.O günü asla unutmayacağım.”

“Beşiktaş taraftarını tercih ederim”

; “Fenerbahçe’de harika bir sezon geçirdim ama ben oynarken stad her zaman dolu değildi. Beşiktaş’ta oynarken Vodafone Park hep doluydu. İyisiyle kötüsüyle çılgın bir taraftar kitlesi vardı. Beşiktaş için yaşadılar. Birini diğerinden ayırmak zor ama ben Beşiktaş taraftarını tercih ederim.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu