Haber

Konser sonrası şampanya içtiği bardakları kırarak kutlama yapan İrem Derici, sosyal medyayı ikiye böldü.

İrem Derici, geçtiğimiz ay Harbiye Açıkhava Tiyatrosu’nda verdiği konserin ardından çekilen kulis sahneleriyle bugün gündeme geldi. Dayanamadığı ve şampanya içtiği kadehleri ​​kırdığı görüntü sosyal medyada hızla yayılırken, üzüntüyle konuşuldu. Bakalım kim ne söylemiş!

İrem Derici, söylemek istediğini hiçbir filtreye gerek duymadan, olduğu gibi söyleyen, belki de açık sözlülüğünden dolayı en ünlü ünlülerimizden biri.

Elbette onu, tarzını, görünüşünü beğenmeyen çok insan var… Her ünlü gibi. Ama aynı zamanda onun gücüne tepeden tırnağa hayran olan da pek çok kişi var!

İrem Derici, beğenseniz de beğenmeseniz de, öyle ya da böyle konuşulan, kısacası yaptığı ve söylediği her şeyle merak edilen biri.

Geçtiğimiz ay Harbiye Açıkhava’da verdiği muhteşem konserin ardından dayanamayıp şampanya kadehlerini kırdığını gösteren videoyla bugün gündem oldu.

Bazıları İrem Derici’nin kutlamasını abartılı ve yersiz bulurken, bazıları onun gücüne ve şeffaflığına hayran kaldı.

1. Sosyal medyayı ikiye bölen görsele yapılan yorumlara gelin birlikte göz atalım! Önce eleştirilerden başlayalım ?

2. ?

3. ?

4. ?

5. ?

6. ?

7. ?

8. O zaman gelin aslında alıştıkları ve çok sevdikleri İrem Derici hakkında yorum yapanlara bir göz atalım ?

9.?

10. ?

11. ?

12. ?

13. ?

14. ?

15. ?

16. ?

17. Ve son noktayı kendisi koyan İrem Derici’nin açıklamasıyla sözü size bırakalım! Ne düşünüyorsun? Sizce abartılıyor mu? Yoksa İrem Derici’den beklenen hak edilmiş bir kutlama sevinci midir? Yorumlarda buluşalım!

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu