Haber

Bahçeşehir’deki güzellik merkezine silahlı saldırı olayını azmettirdiği iddia edilen 3 kişi tutuklandı

Bahçeşehir’de bir güzellik merkezine silahlı saldırı yapılmasına ilişkin soruşturma kapsamında azmettirici oldukları iddia edilen Engin Polat, eşi Dilan Polat ve babası Sezgin Polat, tutuklanmaları talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Bahçeşehir 1. Kısım Tabiat Parkı’nda bulunan Banu Parlak’a ait güzellik merkezinin 1 Ekim günü saat 02.00 ile 04.30 arasında şüpheliler tarafından motosikletli silahlı saldırıya uğramasıyla ilgili Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığınca soruşturma sürüyor.

Dilan, Engin ve Sezgin Polat, soruşturma kapsamında ifadeleri alınmak üzere tutuklu bulundukları Marmara Kapalı Ceza İnfaz Kurumu’ndan jandarma eşliğinde Küçükçekmece Adliyesi’ne getirildi.

Savcılıkta ifadeleri alınan 3 şüpheli, “silahlı saldırıya azmettirme” suçundan tutuklanma talebiyle hakimliğe sevk edildi.

Olayın tarihi

Motosikletli şüpheliler, 1 Ekim’de Bahçeşehir 1. Bölüm Tabiat Parkı’nda bulunan Banu Parlak’ın güzellik merkezine gelerek, saat 02.00 ve 04.30 sıralarında iş yerine iki kez ateş açtı. Penceresine isabet eden 5 kurşunla güzellik merkezi hasar gördü.

Küçükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı’nın olayla ilgili başlattığı soruşturma kapsamında 5 Ekim’de düzenlenen eş zamanlı operasyonda 5 şüpheli gözaltına alındı.

Şüpheliler, sevk edildikleri hakimlik tarafından “suç örgütüne üye olmak”, “örgüt faaliyeti kapsamında silahla tehdit etmek” ve “mala zarar vermek” suçlarından tutuklandı.

Anadolu Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından Engin Polat ile Dilan Polat ve Sezgin Polat tarafından “Suç Gelirlerinin Aklanmasının Önlenmesi, Vergi Usul Kanunu ile Futbol ve Diğer Spor“Yarışmalarda bahis ve şans oyunlarının düzenlenmesine ilişkin kanunlara aykırılık” suçundan başlatılan soruşturma kapsamında tutuklandı.

haber-ciftlikkoy.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu