Haber

Onikisubat Belediyesi’nden vatandaşlara çadır desteği

Kahramanmaraş’ta 6 Şubat’ta meydana gelen depremin ardından belediye hizmet binasını vatandaşların hizmetine açan Onikisubat Belediyesi, bu hafta 1000 aileye çadır desteği buldu.

Belediyeden yapılan açıklamada, başta belediye hizmet binası olmak üzere tüm tesislerini depremzedelere açarak barınma ihtiyacını karşılayan Onikisubat Belediyesi’nin çeşitli bölgelerde çadır temin edemeyen vatandaşlar için dağıtıma başladığı belirtildi. kurduğu çadır kentlerin yanı sıra özellikle kırsal mahallelerde.

Açıklamada, Binevler, Saçaklızade, Çukurhisar, Kumarlı, Tekir, Karadere, Büyüksır, Çokran, Kızıldamlar ve Dereboğazı mahallelerinde depremzedelere çadır teslim edildiği, çadırlar geldikçe daha fazla çadırın dağıtılacağı belirtildi.

Onikisubat Belediyesi olarak kurduğumuz çadır ve barınakların yanı sıra evleri yıkılan, yıkılan veya ağır ve orta hasarlı depremzedelerimiz için tedarik ettiğimiz çadırları belediyemiz aracılığıyla ulaştırmaya devam ediyoruz. muhtarlar. Binevler, Saçaklızade, Çukurhisar, Kumarlı, Tekir, Karadere, Büyüksır”

daricaajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu