Haber

Şadi Yazıcı’dan İmamoğlu’na tepki: 16 milyon İstanbullunun hakkı nerede?

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Tuzla Belediye Meclisi’nin Nisan ayı ikinci oturumunda 2022 yılı faaliyet raporunu sundu. Sunumda değerli açıklamalarda bulunan Lider Yazıcı, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun 16 milyon İstanbulluya verdiği hizmet sözlerini unutarak, il ziyaretini eleştirdi. lider Yazıcı, “Sayın İmamoğlu, ‘Parti rozetini kaldıracağım, 16 milyon İstanbulluya hizmet edeceğim’ dedi. “İli dolaşıyorlar. 16 milyon İstanbullunun hakkı nerede? Sözlerinin şerefi nerede?”terimleri kullandı.

Tuzla Belediyesi Meclis Nisan ayı oturumları Tuzla Belediyesi Meclis Salonu’nda gerçekleştirildi, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın 2022 yılı faaliyet raporu sunumuyla gerçekleştirildi. Sunum sırasında muhalefet partisi meclis üyelerinin soru ve eleştirilerini yanıtlayan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, Türkiye’nin en büyük kamu kaynağını kullanan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu 16 milyon İstanbulluya verdiği hizmet sözünü tutmaya davet etti. ve İstanbullulara hizmet etmektir.

“16 MİLYON İSTANBUL LİDERİNİN HAKLARI NEREDE”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Sadi Yazıcı, “Sürekli ‘Bahar gelecek’ diyorsun. Tamam gelecek, bu da gelecek, iki sözü hatırlatayım, İmamoğlu Bey, ‘Parti rozetini kaldıracağım, 16 milyon İstanbulluya hizmet edeceğim’ dedi. Bir konuşma yaptı.Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da geçtiğimiz günlerde, CHP’li belediye başkanlarının misyonlarının başında olacaklarını ve kentlerine hizmet edeceklerini söyledi.Artık hep birlikte siyaset yapıyorlar ve otobüslerin arkasında il il geziyorlar. 16 milyon İstanbullunun hakkı nerede? Sözlerinin şerefi nerede. Sözlerinin şerefi nerede? Saatlerini, dakikalarını, günlerini, her saniyelerini, her dakikalarını 16 milyonun hakkını çiğneyerek başka yerlerde geçiriyorlar. insanlar. Her zaman söylüyorum. Söylediklerini bozuyorsun. İnsanlar baharın geldiğini biliyor. Bu yüzden inanmıyorlar.”söz konusu.

“FELAKET OLDUĞUNDA DEVLETTEN SONRA İLK GÜÇ İBB OLDU”

Başkan Yazıcı, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi, devletin gücünden sonra altyapısı en güçlü belediyedir. İstanbul Büyükşehir Belediyesi, devletin ardından Ankara’yı 5, İzmir’i 10 kat büyüttü. Güçlü bir belediye, deprem bölgesindeki 11 ilin 11’inde ses çıkarmak zorunda kaldı. Park Gardens bizden daha büyük bir bütçeye sahip. İBB’nin bütçesi bizim bütçemizin 236 katı. Daha önce bir afet olduğunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi devletten sonra ilk zincirleme güç oldu. Orada her zaman en aktif olan oydu. Şimdi üzgünüm, şimdi çok üzgünüm”söz konusu.

“İNSANLAR ÇOK MASKE TAKINCA BAŞKALARINA MASKE YAPARDI”

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Sadi Yazıcı, “Lütfen İstanbul’da 16 milyon insan hizmet bekliyor. Şehir şehir dolaşmayın. Bir konuşma yaptınız ve Sayın Kılıçdaroğlu bu sözü tekrarladı. ’16 milyona hizmet etmek misyonunun başında olacak’ dedi. milyon kişi, başka bir şeye aday olmaz.’ “Bu millete hizmet için söz aldıysak, bu sözü hep birlikte yerine getireceğiz. İnsanlar çok fazla maske taktıklarında başkalarının da maskeli olduğunu düşünürler. Maskelerinize bakar mısınız? Seni hiçbir şeyle suçlamayacağım. Ama anlamıyorum. Amerika senin gücünü istiyor. Avrupa istiyor.” PKK istiyor. FETÖ’cü sosyal medyada sizin gücünüzü istemeyen yok. Nasıl bir yaymış. İstemeyen yok. Terör örgütleri, illegal aşırıcılar, DHKP-C.. Oy toplamak için Avrupa’yı terörize ediyorlar, maskemiz var mı yok mu bilmiyorum.”söz konusu.

habermurgul.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu