Haber

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin yeni saha tesislerinde incelemelerde bulundu

Sivas Belediye Başkanı Hilmi Alım, Organize Sanayi Bölgesi’nde üretime geçen yeni saha tesislerinde incelemelerde bulundu.

Bilgin, yapımı devam eden tesisleri inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.

Şehir merkezindeki bazı birimleri yeni alanlara taşıdıklarını belirten Alım, amaçlarının vatandaşlara kaliteli hizmet sunmak olduğunu söyledi.

Bilgin, alanda faaliyet gösteren belediye birimlerinin uyumunun sağlanması ve işlevsel bir çalışma ortamının sağlanması için çalıştıklarını belirterek, şöyle konuştu:

“İnşallah bu ay sonuna kadar Teknik İşler, SİBESKİ, Temizlik İşleri ve Plan Proje Müdürlüğü Saha Ekiplerini bu bölgeye taşıyarak hem hizmet birliği hem de daha koordineli ve kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Belediye birimlerinin farklı alanlara dağılmış olması hizmetin verimliliğini azaltan etkenlerden biri oldu.Plan projesi Kendi birimlerimizle ve ilgili birimlerimizle yaptığımız değerlendirme sonucunda saha gruplarımızın depoları toplayarak daha verimli olacağına karar verdik. Bugünkü fiyatıyla yaklaşık 200 milyon TL’ye mal olacak bu tesisi, şehrimize uzun yıllar hizmet edecek birimlerimize kazandırdık. Şehrimize, belediye birimlerimize, çalışma birimlerimize “Arkadaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. “

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu