Haber

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın Esnaf Buluşmalarını Yeniden Başlattı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın 2022 yılı başında düzenlediği Esnaf Buluşmaları yeniden başladı.

6 Şubat’ta meydana gelen deprem nedeniyle bir süredir gerçekleştirilen Esnaf Buluşmaları bu kez Mevlana Mahallesi’nde faaliyet gösteren kasap ve şarküteri işletmecileri ile bir araya geldi. Geçtiğimiz günlerde hizmete giren Mevlana Mahalle Meydanı’ndaki Genç Büro’da düzenlenen programda katılımcıların istek ve taleplerini dinleyen Önder Yalçın, bu tür toplantılarda yönetime katkı sağlayacak görüş ve önerilere dikkat çekti.

İlgili Makaleler

“YÖNETİM KATILIMI İÇİN ÖNEMLİ BİR PROGRAM”

Bu tür programların yönetime katılım açısından büyük değer taşıdığını vurgulayan Lider Yalçın, “Farklı bölgelerde faaliyet gösteren çeşitli esnaf kümelenmeleri ile 38 kez bir araya geldik. Bu programlarda hem sohbet ettik hem de onların öneri ve taleplerini dinledik. Yönetime katılım anlamında çok güzel katkılar aldık.Deprem nedeniyle orta yolu vermek zorunda kaldık.Şimdi esnafımızla yeniden beraberiz.Kayseri’nin en büyüğünün 20 bin metrekarelik Genç Ofisi’ndeyiz. Davetimizi kabul eden ve katılan tüm esnaf kardeşlerimize teşekkür eder, hayırlı işler bol kazançlar dilerim.”

“SÖZÜMÜZ VAR”

Programa katılan esnaflar da Başkan Yalçın’ın davetinin kendileri için önemli olduğuna işaret ederek, “Burada liderimizle hem meydana geldik hem de çevremizde gördüğümüz bazı ufak tefek sorunları konuştuk. Söz hakkı bulduk. Daveti ve yakın ilgisi için çok teşekkür ederiz” dedi. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu