Haber

Yollardaki durum

Otoyolların üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kısımlarında yavaş gitmek, trafik levha ve işaretlerini takip etmek gerekiyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre Tekirdağ-İstanbul yolunun 7-9’unda. Heyelan çalışması nedeniyle kuzey yolundan gidiş-dönüş şeklinde ulaşım sağlanmaktadır.

İzmir-Aydın Otoyolu 88-89. kilometre, üst yapı onarımları yapılıyor. Bu nedenle İzmir-Aydın istikametindeki karayolunun iki şeridi trafiğe kapatılarak sürücüler diğer şeride yönlendiriliyor.

Mengen-Yeniçağa yolunun 24’üncü kilometresindeki heyelan nedeniyle Mengen-Yeniçağa istikametindeki trafik akışı tek şeritte devam ediyor.

Tarsus-Adana-Gaziantep Karayolu Bahçe-Nurdağı kavşaklarında trafik işaretleme çalışmaları nedeniyle ulaşım denetimli olarak yapılıyor.

Çorum-Ankara yolunun İskilip-Osmancık kavşağında farklı kotlarda kavşak olması nedeniyle ulaşım denetimli olarak devam ediyor.

Trabzon-Rize yolunun 9’uncu kilometresindeki Kaşüstü Altgeçidi’nin çift yönlü elektrik ve elektronik sisteminin bakım ve onarım çalışması nedeniyle saat 17.00’ye kadar tek şeritten ulaşım denetimli olarak sağlanacak.

Kütahya-İnönü yolunun 42. kilometresinde, üst geçit onarım çalışmaları nedeniyle yolun ulaşıma ayrılan bölümünden çift taraflı izin veriliyor.

Karabük-Kastamonu yolunun 9-11. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle nakliye denetimli olarak gerçekleştirilmektedir.

Şebinkarahisar-Alucra yolunun 20’nci kilometresindeki heyelan çalışması nedeniyle sürücüler servis yoluna yönlendiriliyor.

Fethiye-Seydikemer-Kaş yolunun 20-39. Kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle nakliye denetimli olarak gerçekleştirilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu