Yaşam

Zaferin Rengi filmi ne zaman vizyona girecek? Zaferin Rengi oyuncu kadrosu! Zaferin Rengi neyle ilgili?

Kaybedenler Kulübü’nün iki başrol oyuncusu Nejat İşler ve Yiğit Özşener, Zaferin Colori adlı filmde buluştu. Zaferin Rengi filminin ne zaman vizyona gireceği de araştırılan konular arasında. Merakla beklenen filmin oyuncu kadrosu merak konusu oldu. Peki Zaferin Rengi filmi ne zaman vizyona girecek? Zaferin Rengi oyuncuları kimlerdir? Zaferin Rengi neyle ilgili? Detaylar haberimizde…

ZAFER SİNEMASININ RENGİ NE ZAMAN ÇIKACAK?

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Abdullah Oğuz’un yıllardır hayalini kurduğu “Zaferin Rengi” filminin çekimleri başlıyor. Uzun süredir dekor işleri yapan sinemanın yapımcılığını Abdullah Oğuz ve Cihan Oğuz birlikte yapıyor. Yarın vizyona girecek sinemanın okuma provasında Nejat İşler, Yiğit Özşener, Kubilay Aka, Gülper Özdemir, Gonca Vuslateri, Arif Pişkin ve Yılmaz Bayraktar yer aldı.

ZAFER SİNEMASININ RENKLERİNİN OYUNCULARI!

Fenerbahce’nin kurucu üyesi ve efsane kaptanı Galip Kukaksızoğlu’nu Kubilay Aka, Peyker’i Gülper Özdemir, Yiğit Özşener ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk, Nejat İşler “Sabri Toprak”, Timuçin Esen canlandıracak. Atatürk’ün adı verilecek. Topkapılı Cambaz, Tekçe Akalay “Halide Edip Adıvar” ve Gonca Vuslateri “Vera” rollerini oynayacak.

Kaynak: Haberler.com / Gündem

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu