Yaşam

Henry Cavill’in Başrolünde Olduğu ‘Argylle’in Yazarının Taylor Swift Olduğu İddiası Kafaları Karıştırdı

Taylor Swift’in, başrollerinde Henry Cavill ve Dua Lipa’nın yer aldığı ‘Argylle’ filmiyle ilgili iddiası ortalığı karıştırdı. Filmin yönetmeni Matthew Vaughn’dan sosyal medyadaki teorilere ilişkin açıklama geldi. Detaylar içerikte!

Kaynak:https://screenrant.com/argylle-book-t…

Başrollerinde Henry Cavill, Dua Lipa, Samuel L. Jackson, Sam Rockwell ve Ariana DeBose’un yer aldığı “Argylle: Undercover Spy” filmi 2 Şubat’ta vizyona girecek.

Henry Cavill ve Dua Lipa’nın yer aldığı fragmanlarıyla heyecan yaratan film, son zamanların en çok beklenen yapımları arasında yer alıyor. Argylle, kitaplarında yaşanan olaylar sırasında kendini gerçek bir casusluk dünyasında bulan Elly Conway adında bir casus romanı yazarının hikayesini konu alıyor.

Filmin vizyona girmesinden hemen önce sosyal medyada dolaşan bir tartışma, kafa karışıklığı yaratmaya yetti. Filmi heyecanla bekleyen hayranlar, Argylle’e ilham veren gizemli yazar Elly Conway’in aslında Taylor Swift olduğunu iddia etti.

Aylardır sosyal medyada dolaşan bu teori hakkında filmin yönetmeni Matthew Vaughn, son olarak tezleri çürüten bir açıklama yaptı. Rolling Stone’a konuşan yönetmen, “Hayır, bu doğru değil” diyerek iddialara son verdi.

“Argylle” yönetmeni Matthew Vaughn yaptığı açıklamada şunları söyledi:

‘İnternette çok fazla gezinen biri değilim. Bir gün kızım yanıma geldi ve Taylor Swift’in filme ilham veren kitabı neden yazdığını bana söylemediğim için beni azarladı. İşte internetin gücü! “Kızıma bu kitabı Taylor Swift’in yazmadığını söylememe rağmen sosyal medyadaki teorilere inanıyordu” dedi.

Vaughn’un açıklamasına göre Elly Conway, yazarın takma adı ve ‘Argylle’e ilham veren kitabı gerçekte kimin yazdığı bilinmiyor. Ancak kitabın yazarının Taylor Swift olduğunu iddia edenlerin teorileri de oldukça ilginç.

Taylor Swift hayranlarının ortaya attığı iddiaya göre Bryce Dallas Howard’ın canlandırdığı Conway, tıpkı Swift gibi baklava desenli kazakları çok seviyor. Bir diğer iddia ise filmde İskoç Fold kedisinin olduğu yönünde. Tesadüfen Taylor Swift’in kedisi de aynı cinsten.

Elly Conway gerçekten Taylor Swift olabilir mi? Bunu henüz bilmiyoruz. Ama ‘Argylle’ vizyona girdiğinde Henry Cavill ve Dua Lipa’nın oyunculuğu hakkında daha çok konuşacağız, orası kesin!

caglayancerithaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu