Haber

İSBAM İstanbul Şubesi Çekmeköy’de açıldı

Nurcan KIRCALI / İSTANBUL (İGFA) –Merkezi Azerbaycan’da bulunan İSBAM Başkanı Samir Adıgözelli, yönetim kurulu olarak aldıkları kararda, İstanbul Gazeteleri ve Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız’ı İstanbul Şube Başkanı olarak belirlediklerini söyledi.

İSBAM İstanbul Şube Başkanı Samir Adıgözelli ve İstanbul Şube Başkanlığına atanan Ali İstek Yıldız kurdeleyi birlikte kesti. Açılışta bir konuşma yapan Genel Lider Samir Adıgözelli, Azerbaycan-Karabağ savaşı sırasında ve sonrasında Azerbaycan’ın İstanbul’da yaptığı faaliyetlerin haklı olduğunu tüm dünyaya gösteren Ali İstek Yıldız’ı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, ‘İlk şubemizi açıyoruz’ dedi. İstanbul’da Türkiye’de “Gurur duyuyorum” dedi.

İSBAM Genel Lideri Samir Adıgözelli; “Lider Ali İstek Yıldız’ın bu görevi layıkıyla ve başarıyla yapacağına inanıyorum, yaptığı çalışmalarla bunları ortaya koydu, kendisini tebrik ediyorum, ilk şubemiz hayırlı ve uğurlu olsun” dedi.

BÜYÜK PROJELERİ ANLAYACAKLARINA İNANIYORUM.

Derneklerinin amaçlarının Azerbaycan’ı diğer ülkelerde tanıtmak, lobiler oluşturarak faaliyetlerini yürütmek, Azerbaycan’ın haklarını savunmak, medya, turizm ve iş dünyasıyla ilişkileri sağlamak olduğunu belirten İSBAM Başkanı Samir Adıgözelli, şöyle konuştu: “Önümüzdeki günlerde Ali İstek Yıldız Lider ile daha birçok farklı aktiviteye imza atmayı umuyoruz.” “Planlıyoruz, bizi takip etmeye devam edin” dedi.

‘MUHABİRLERİMİZ KORKUSUZ DEĞİŞTİRİCİLERDİR’

İSBAM İstanbul Şube Başkanı ve İstanbul Gazeteleri ve Gazeteciler Federasyonu Başkanı Ali Rıza Yıldız, konuşmasında, ‘Bu iş birliğiyle önümüzdeki günlerde çok farklı projelerimiz ve etkinliklerimiz olacak. Can Azerbaycan’ın sesini tüm dünyaya duyuracağız, haklılığını ortaya koyacağız. “Azerbaycan-Karabağ savaşında görev yapan tüm meslektaşlarımı canı gönülden kutluyorum, hepsi ‘korkusuz savaşçılar’ gibi rapor verdi” dedi.

dikmenajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu