Haber

İYİ Parti milletvekili adayı kalp krizi geçirdi ambulans gelmedi

KONYA -UYGUN Parti Konya 12’nci sıradaki milletvekili adayı Adnan Ayyıldız, dün Konya’nın Çumra ilçesinde esnafı ziyaret ederken rahatsızlandı. Kalp krizi geçirdiği öğrenilen Ayyıldız’a ilk müdahaleyi UYGUN Partisi’nin bir başka milletvekili adayı olan Prof. Dr. Ahmet Öztürk yaptı. Daha sonra partililer tarafından ambulans çağrıldı ancak ilçede ambulans olmadığı için Adnan Ayyıldız Çumra Devlet Hastanesine kaldırıldı.

KONYA ŞEHİR MERKEZİNDEN AMBULANS ARADI

Kaldırıldığı acil serviste çok sayıda ilacın bulunmaması nedeniyle tedavisi tam olarak gerçekleştirilemeyen Adnan Ayyıldız için Konya şehir merkezinden ambulans çağrılsa da ambulans saatler sonra geldi. Konya’da tedavisine başlanan Ayyıldız’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

‘AKP’NİN YETİŞTİRDİĞİ SAĞLIK SİSTEMİ BÖYLE İŞLİYOR’

YETER PARTİ Küme partisiyle Çumra Devlet Hastanesi önüne gelen Konya İl Başkanı Kadir Ulusoy, yaşananlara tepki gösterdi.

AK Parti iktidarında sağlık sisteminin geldiği duruma tepki gösteren Ulusoy, şunları söyledi:

“Burası Çumra Devlet Hastanesi. Milletvekili adayımız Adnan Ayyıldız esnafı ziyareti sırasında rahatsızlandı. Arkadaşlarımız ambulans çağırdı ama koca Çumra’da ambulans yok, kendi imkanlarımız ile hastaneye getirdik. Ayyıldız’a ilk müdahale yapıldı ve yine milletvekili adayımız Prof. ilacın adını vereceğim teknik adı olduğu için bilmiyorum burada ambulans bekliyoruz Çumra’da ambulans yok Konya’dan ambulans bekliyoruz ama 1 saat oldu ve “AKP iktidarının gurur duyduğu sağlık sistemi böyle işliyor. Konya gibi değerli bir ilde, Çumra gibi nadide bir ilçede bir saattir ambulans bekliyoruz. Sağlık siyasetinin getirdiği Türkiye budur. Adnan Ayyıldız hocamıza tekrar geçmiş olsun diyoruz.” (DUVAR)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu