Haber

Kayserispor’dan duygusal ziyaret

Kahramanmaraş’ta yaşanan depremlerin ardından Kayseri’ye gelen bir aileyi ziyaret eden Kayserispor heyeti, depremzedeye dokundu.

Merkez üssü Kahramanmaraş olan depremlerin ardından Afşin’den Kayseri’ye gelen Kavak ailesi, Kayserispor yönetimi tarafından ziyaret edildi. Ziyarete Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, Teknik Direktör Çağdaş Atan, futbolcular Emrah Başsan ve Kolovetsios katılırken, heyete Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç eşlik etti. Konuk heyet ile sohbet eden depremzede Fatih Yareli duygulandı ve gözyaşlarını tutamadı. Devletin kurumlarıyla bölgede yardıma koştuğunu söyleyen Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, “Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve diğer belediyeler her türlü talep doğrultusunda deprem bölgesi için imkanlarını seferber etti. Ben bizzat ziyaret ettim. Afşin’i inceledi, her yerde dram var ama devletimiz kurum ve kuruluşlarıyla, belediyeleriyle, AFAD ekibiyle, askeriyle, siviliyle akın etti, bütün imkanlarını seferber etti, destek verdi, ama yarası çok büyük, 11 ili kapsıyor. Şu anda üslerimizi koruyoruz ve Kahramanmaraş ile kardeş şehir olarak çalışıyoruz.Şu anda yine 100 konut üzerinde çalışıyoruz, oraya yeni bir konteyner şehir yapıyoruz.90’lar öncesi yapıların risk oluşturduğunu hep görüyoruz. Sarsıntı bölgesinde illerimizde bir dram yaşıyoruz.Asrın felaketini yaşıyoruz.Şefkatle hareket edenler bunu kabul ediyor ama politikayla hareket ediyorlar. tik sıkıntılar. Bunu suistimal edenler Kendilerine prim yapacağını düşünerek gereksiz açıklamalar yapanların durumu ortada. Bunu milletin öngörüsüne bırakıyoruz ama bizim için asıl olan birlik, beraberlik, kardeşlik ve beraberliğimizdir. Ailemize Kayseri’ye geldiğinizi tekrar söylüyorum, bu takdire şayandır” dedi.

Başkan Ali Çamlı: “

Kayserispor Kulüp Başkanı Ali Çamlı, “Aslında söylenecek çok şey yok. Liderimiz sayesinde söylenmesi gerekenleri söyledi. Buraya gelen tüm aileleri temsilen bu aileyi ziyaret ettik. Kayserispor adına bu aileyi ziyaret ettik. Buraya gelen tüm ailelere.Bu ailenin huzurunda şeref ve şeref duyacağımızı ifade etmek isterim.Burada aynı zamanda insani, İslami ve ahlaki bir görevi ifa ediyoruz.Dünyanın neresinde olursa olsun, konu olursa Sözün sahibi insan ruhudur, onun ne dini, ne siyaseti, ne başka bir şeyi vardır.Bir ruh Dünyanın neresinde inancımız bize emrediyorsa, o cana koşmak, onun acısını paylaşmak, o yaraları sarmak bütün insanlıkla yükümlüdür. tabiri caizse sık sık yaşamalıyız aileye tekrar geçmiş olsun diyorum” dedi.

Çağdaş Ata:

Kayserispor Teknik Müdürü Çağdaş Atan, “Öncelikle ailemize hoşgeldiniz. Geçmiş olsun. Burada şehit olan vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Biz Kayserispor olarak, sayın valimize, belediye başkanımıza, kulüp yönetimine, teknik ekibe ve oyuncularımıza teşekkür ederiz. elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz. özellikle kahramanmaraş’la beraber çivilere yakınız. elimizden geldiğince oraya yardım etmeye çalışıyoruz. şu anda 5 tane kazanmışız. Yeni Kayserisporlular burada.Onlar bundan sonra bizim çocuklarımız.Maçlara gelecekler.Onlar Galatasaray’dan ama biz Kayseri’den de yapacağız.Onlara her bahse yardımcı olmaya çalışıyoruz. Onlar için varız. Biz işimizi yapmaya çalışıyoruz, bizi televizyondan izleyip eğlenebiliyorlarsa ne mutlu bize. Onlar için buradayız ve elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.”

Ziyaretin sonunda Kayserispor heyeti tarafından konutta bulunan çocuklara okul çantası ve Kayserispor forması hediye edildi. – KAYSERİ

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu