Haber

TFF’den kulüplere flaş yasak!

İSTANBUL (İGFA) – Türkiye Futbol Federasyonu’nun Spor Toto Süper Lig ve TFF 1. Lig’de yer alan kadrolara bir yazı gönderdiği ve yedek kulübelerinde yer alan televizyonların, taşınabilir aygıtlar olmadığı için kullanımının yasak olduğu belirtildi.

Türkiye Futbol Federasyonu’nun internet sitesinde yer alan “Oyun Kuralları” kitapçığında mevzuyla ilgili şu tabirler yer aldı:

“Oyuncuların (yedek oyuncular, değiştirilmiş oyuncular ve ihraç edilmiş oyuncular dahil) rastgele bir elektronik yahut irtibat ekipmanı giymesine ve kullanmasına müsaade verilmez (EPTS kullanımına izin verilen yerler hariç). Oyuncu sıhhati yahut güvenliği yahut taktiksel/antrenörlük sebepleriyle direkt olarak ilişkili olduğu sürece ekip vazifelileri tarafından elektronik bağlantı aracının kullanımına müsaade verilir ama yalnızca küçük, taşınabilir, elle tutulur ekipmanlar (örneğin mikrofon, kulaklık, kulak mikrofonu, mobil telefon/akıllı telefon, akıllı saat, tablet, laptop) kullanılabilir. Müsaade verilmeyen bir ekipman kullanan yahut elektronik yahut bağlantı ekipmanı kullanımı sonucu uygunsuz davranan grup vazifelileri ihraç edilecektir.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu