Teknoloji

Yeni Bugatti Chiron Ne Zaman Tanıtılacak: Hibrit Motorla Gelecek!

Fransa merkezli lüks otomobil markası Bugatti’nin popüler aracı Chiron’un Yeni versiyonun ne zaman geleceği otomobil severler tarafından merakla bekleniyordu. Firmanın tasarım müdürü Achim Ainschedit’in yaptığı yeni açıklamalar otomobil hakkında bizlere değerli bilgiler getirdi.

Autocar’a konuşan Ainschedit, otomobilin tamamlandığını belirterek, “ Araç bitti. Prototipi birkaç ay önce teslim ettik” ifadeleri kullandı. Ainschedit’in Chiron ile ilgili açıklamaları, 19 yıl sonra şirketten ayrılacağını açıklamasının hemen ardından geldi.

Gelecek yıl tanıtılacak yeni Chiron, hibrit motora sahip olacak

Ainschedit’e göre yeni nesil Chiron karşınızda seneye yapacak . Aracın lansmanı 2026 yılında olacak. Araçla ilgili bir diğer dikkat çekici şey ise melez olarak gel olacak. Autocar, yeni bir V8 motorunun bir şekilde elektrikle eşleştirileceğini söylerken, markanın başka herhangi bir detay paylaşmadığını belirtiyor.

Autocar’a konuşan Bugatti’nin yeni tasarım müdürü Frank Heyl de Chiron’un Mistral’den bile daha mükemmel olacağını ve bekleyenlerin kendilerine güvenmesi gerektiğini belirtti. Hey; otomobilin teknolojisi, yeniliği ve tasarımı açısından. Inanılmaz”bunu kaydeder.

Tasarım tarafında at nalı şeklindeki ızgara gibi imzalarının korunacağı ancak Bugatti’yi yeni bir çağa taşıyacağı da gelen bilgiler arasında. Chiron’un halefi olacak otomobil ismin aynı mı kalacağı yoksa değişip değişmeyeceği.bilgi yok

20 yıl sonra ilk 16 silindirli motora sahip olmayan Bugatti olacak yeni Chiron’un, iddia edebileceğiniz gibi çok değerli bir fiyatla piyasaya çıkması bekleniyor. Autocar’a göre araç Mistral’ı da geçti. 5 milyon doların üzerindeolabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu