Yaşam

Zero Day Selin kimdir? Sıfır Gün Selin Gerçekten kim?

Zero Day Selin kimdir? sorusu dizi ile ilgili detayların tam ortasında ve birçok kişinin gündeminde. Sıfır Günler dizisinde Selin karakterine hangi oyuncunun hayat verdiğini merak eden izleyiciler, Sıfır Gün dizisinde Selin kimdir diye motorlarda sıkça arama yapıyor. Sorusu sorgulanıyor. Peki, Day Zero Selin kimdir? Sıfır Gün Selin Gerçekten kim?

KADİR GÜN ZERO KİMDİR?

Damla Colbay, Sıfır Günler dizisinde rol alan ve Selin karakterine hayat veren oyuncudur.

DAMLA COLBAY KİMDİR?

Damla Çolbay (d. 14 Ocak 1993, İzmir), Türk oyuncu.
Oyunculuğa üniversite stajı için geldiği İstanbul’da başlamış ve Kara Para Aşk dizisindeki “Demet” karakteri ile tanınmaya başlamıştır. 2015-2016 yılının ortalarında yayınlanan Hayat Mucize Hamile dizisinin kadrosuna başrol olarak girdi ve “İnci” karakterini canlandırdı. 2016-2017 yılları arasında İçerde dizisinde “Eylem” karakterini canlandırmıştır. 2019 yılında Güçlü ve Fakir dizilerinde kısa bir süre oynadıktan sonra aynı yılın Aralık ayında başlayan Hekimoğlu dizisinde Zeynep Can karakterini canlandırmıştır.
Sailor Moon çizgi roman hayranı ve yönetmen Pedro Almodóvar olan oyuncu, oyunculuk eğitimine Dokuz Eylül Üniversitesi’nde devam ediyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu