Haber

Adana Yüreğir’de 4 mevsim yüzme keyfi

Adana Yüreğir Belediyesi Gençlik ve SporHizmetler Müdürlüğü tarafından işletilen Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Kışlası Yarım Olimpik Yüzme Havuzu 2022 yılında yaklaşık 20 bin kişiye hizmet vermiştir.

Sporda marka ilçe olmak için Yüreğir yeni bir ilçe. Spor Tesisleri ile donatılan Yüreğir Belediyesi tarafından 4 mevsim yüzme keyfini yaşatan yüzme havuzlarının 2022 yılını dolu dolu geçirdiği belirtildi. Ertuğrul Gazi Kapalı Yüzme Havuzu ve Kışla Yüzme Havuzu, yarı olimpik ölçülerde, yıl boyunca kesintisiz hizmet vermekte olup, yüzebilen yetişkin bay ve bayanlar kategorilerinde hizmet vermekte, kurslar ve ücretsiz giriş saatleri, çocuklar için yaz ve kış spor okulları , altyapı ve 06-13 yaş grupları. kaydedildi. Ayrıca 2022 yılı boyunca her iki yüzme havuzunda da çeşitli stillerde kendilerini geliştirmek için başlatılan teknik kurs kümelerinin de yoğun ilgi gördüğü belirtildi.

Binlerce çocuğun yüzme öğrendiği yaz ve kış sporları okulları ve havuzlarında çocuklar ve gençler hem yüzme öğrendiler hem de eğlendiler. Ayarlanabilir ortam sıcaklığı, hijyenik duş alanları, geniş soyunma odaları ve uzman eğitim ekibi ile haftanın her günü 08.00 – 21.30 saatleri arasında ücretsiz kullanım ve özel ders veren Yüreğir Belediyesi, spor kulüpleri ile iş birliği yaparak genç sporculara gerekli tüm ihtiyaçları karşılamaktadır. çevre desteği. de devam etti.

Spor tesislerinde 7’den 70’e herkesi beklediklerini belirten Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir, “Ertuğrul Gazi Spor Kompleksi ve Kışla Tesisi’mizde bulunan yarı olimpik yüzme havuzlarımız 4 mevsim vatandaşlarımızın hizmetinde. Yüreğir Belediyesi olarak sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Tüm vatandaşlarımızı bekliyoruz” dedi. – ADANA

dursunbeyhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu