Ekonomi

Focus Universal, içecek fermantasyonunu otomatikleştirmek için Ininbio ile iş birliği yapıyor

ONTARIO, CA ve LOS ANGELES, CA – Focus Universal Inc., Nesnelerin İnterneti (IoT) ve 5G için donanım ve yazılım alanında yenilikçi. (NASDAQ:FCUV) bugün alkollü içecek üretiminde fermantasyon sürecini iyileştirmek için Meksika merkezli teknoloji şirketi Ininbio ile işbirliği yaptığını duyurdu. Bağlı ortaklık, bira, tekila ve mezcal üretiminde geleneksel olarak manuel olarak yapılan temel ölçümlerin izlenmesini otomatikleştirmeyi amaçlıyor.

Focus Universal’in teknolojisi, Ininbio’ya, fermantasyon süreci için hayati önem taşıyan çeşitli parametrelerin gerçek zamanlı ve fiili ölçümleri için gelişmiş sensörler ve kontrolörler sağlayacak. Bunlar toplam çözünmüş katıları (TDS), oksijen seviyelerini, basıncı, pH’ı, sıcaklığı, nemi, biyokütleyi ve alkol içeriğini içerir. Ininbio bu çalışmaları geliştirmek için 250.000 $ tutarında bir başlangıç ​​yatırımı taahhüt etti.

Focus’un CEO’su Desheng Wang, teknolojilerinin yalnızca Meksika’da değil tüm dünyada içecek üretiminde devrim yaratma potansiyeline değinerek anlaşmayla ilgili heyecanını dile getirdi. Meksika’nın önde gelen ekonomik segmentlerinden biri olan yiyecek ve içecek üretimi, 2019 yılında ülkenin toplam üretimine %21 ve GSYH’sine %4,5 oranında katkı sağladı. Yalnızca Meksika bira pazarının 2024 yılında 16,8 milyar dolar gelir elde etmesi bekleniyor.

Focus Universal, 28 patent ve bekleyen patent ve 8 ticari markadan oluşan bir portföyle IoT ve 5G alanında donanım ve yazılım tasarımına yönelik uygun maliyetli, güç tasarrufu sağlayan ve yüksek performanslı analizlerde uzmanlaşmıştır.

Bu makaledeki bilgiler bir basın bülteni açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka desteğiyle oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

oguzelihaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu